Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kíváncsi vagy, mi Vili bácsi vagy Balogh Nóra kedvence? Megjelent a Barátok közt szakácskönyve - VIDEÓ

21 év, 21 színész, 25 különleges recept. A Barátok közt sorozat színészei fakanalat ragadtak és megmutatták, mi mindenre képesek a konyhában!

A Barátok közt című sorozaton csaknem két generáció már biztosan felnőtt, az emberek viszont még 21 év után is kíváncsiak arra, mi minden történik a Mátyás király tér híres lakóházában. A sorozatban eddig kevés hangsúly volt az étkezésen, noha a ház minden lakásában láthattuk már, hogyan néz ki a konyha, és mit főz benne éppen Novák Gizi vagy régi kedvencünk, Magdi anyus

2019-ben azonban megszületett az ötlet, mi lenne, ha a szereplők nem csak, hogy elkészítenék kedvenc ételüket, de egy szakácskönyv formájában be is mutatnák azokat a közönségnek. Itt jött a képbe Vajda Pierre neve, aki ételkritikusként és egyben gasztronómiai szakemberként örömmel vállalta, hogy a színészekkel karöltve tökéletesíti, és könyv formájában tálalja a rajongóknak 21 színész 25 receptjét. 

A receptek elkészítése különleges módon történt, a színészek ugyanis a sorozat díszletei között „saját otthonukban” készítették el a különböző fogásokat. A szakácskönyvben megismerhetjük Varga Izabella (Balogh Nóra) hallevesét, Görgényi Fruzsina (Gigi) spagetti puttanesca-ját, Várkonyi András (Vili bácsi) paprikás krumpliját,  vagy Tihanyi-Tóth Csaba (Novák Laci) kedvencét, a csirkepaprikást, de olyan rég nem látott szereplők kedvenceit is elkészíthetjük, mint Fodor Zsóka (Magdi anyus), R. Kárpáti Péter (Berényi András) vagy Csomor Csilla (Berényi Zsuzsa) és Ábrahám Edit (Berényi Claudia).

Az eredmény pedig 25 részletesen leírt recept, rengeteg fázis fotó, amely segít az ételek elkészítésében. Nézzétek meg, hogyan sikerült a Barátok közt első szakácskönyve!

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!