Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

10 könnyű, cukormentes joghurtos sütemény

Kitűnő megoldások a joghurttal készülő sütik, ha valami könnyed desszertre vagy uzsonnára vágyunk. Még jobban esnek, ha ráadásul cukormentesek is. (x)

Keress még több ízletes Danone-terméket itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Bodon Judit dietetikus
BodonJudit / Bodon Judit dietetikus Fri, 2018-06-08 13:05

Kedves zsuzsa! Receptjeink között rákereshetsz a cukormentes receptekre. Ha belépsz egy recept-alkategóriába (pl. itt a kever sütikhez: http://www.nosalty.hu/receptek/kategoria/edes-suti/kevert-sutemeny), akkor a bal oldalon lévő oszlop alján kiválaszthatsz egy olyan lehetőséget (be kell pipálni), hogy "cukormentes", akkor azokat a recepteket fogja az adott alkategórián belül kilistázni, amelyek hozzáadott cukrot nem tartalmaznak.
Emellett érdemes átfutni ezt a cikkemet, amiben összefoglalom, hogy milyen szolgáltatásokkal segítjük azokat az olvasóinkat, akiknek fontos a kalóriák, szénhidrátok számolása: http://www.nosalty.hu/ajanlo/nosalty-fogyokura-szolgalataban.
Ezek mellett rendszeresen állítok össze olyan receptlistákat a Nosalty receptjeiből, amelyek cukormentes ételeket fűznek egybe. Ezeket pl. itt találod:
http://www.nosalty.hu/kereses/cikk/cukormentes?searchblock=searchblock
vagy pl. itt: http://www.nosalty.hu/kereses/cikk/cukor%20n%C3%A9lk%C3%BCl.

Itt megtalálhatóak a cukormentes receptjeink egyben: http://www.nosalty.hu/receptek/dieta/cukormentes. A fentiekhez hasonlóan, ha a bal oldali oszlopban rákattint a "receptkategóriák" feliratra, akkor utána ki tudja választani, hogy milyen típusú ételből keres cukormentes recepteket, és ha azt bejelöli (akár többet is), akkor a rendszer ezeket listázza ki.

Érdemes körülnézni, böngészgetni, mert szerencsére nagyon sok jó receptből lehet nálunk válogatni.

Üdvözlettel, Judit

zsuzsa.sulyok
zsuzsa.sulyok Sun, 2018-06-10 09:19

Kedves Judit! Először is elnézést kérek, nem szoktam ilyen hangnemű leveket írni, bocsáss meg, --az elkeseredés...
Nagyon szépen köszönöm, hogy ennek ellenére ilyen kedvesen válaszoltál, és ilyen sok ötletet adtál!

zsuzsa.sulyok
zsuzsa.sulyok Thu, 2018-06-07 10:09

Köszönöm a "cukormenteseket"...-az van, hogy sajnos, NEM csak a fogyózóknak, hanem főleg a cukorbetegeknek nagyon kell..
-Bocs.: -pl., a vega-, vegánság, stb. választható, -igaz divatos = így kelendő, -mint, a "minden mentes",- ami szintén csak divatbaromság, -de, nyilván kelendő...
-Elnézést kérek, -cukorbeteg lettem, -EZ nem választható, de, egyre többen vagyunk, ezért örülök mindenféle receptnek. Sok éve járok ide, -de, sajnos nem lehet összeszedni nekünk való befőtteket, lekvárokat se, pl.!
-Sok éve olvasom a NOSALTY-t, sokszor olyankor is, amikor tudom a receptet, -de, hátha van jobb ötlet...
A lényeg, "nem-e lehetne-e" ? valahova összeszedni a nyomorult cukorbetegeknek való recepteket? ---(akik, nem "választják"!, hogy ezt egyék?)