Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

11 ehető koszorúköltemény a karácsonyi asztalra

Az ételkoszorúk az ünnepi asztal svájci bicskái: mutatósak, könnyen elkészíthetőek, és nagyobb vendégsereg számára is ideálisak. Íme pár gyors receptötlet az elkészítésükre!

Meleg, omlós tészta burgonyából? Igen, lehetséges! Mehet rá még egy kis petrezselyem, rozmaring, kakukkfű, és kész is az isteni vendégváró ételkoszorú. A teljes receptet itt találod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chowhound (@chowhound) által megosztott bejegyzés,

A kevesebb néha több, avagy milyen egyszerű, de nagyszerű ez a mozzarellás, paradicsomos és bazsalikomos koszorú. Színeiben tökéletesen harmonizál a karácsonyi dekorációkkal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That's Amore Cheese (@thatsamorecheese) által megosztott bejegyzés,

Variációk sajtos koszorúra: a sajtgolyókat hempergesd meg felaprított aszalt áfonyában, majd díszítsd rozmaringgal. Így gyorsan elkészíthető és ínycsiklandozó falatkákkal köszöntheted a látogatókat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

J E N N I F E R H A M M (@nutritious_jenn) által megosztott bejegyzés,

A karácsonyi parti sztárja idén egyértelműen ez a fetával és spenóttal töltött kenyérkoszorú.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Joanna Cismaru | Jo Cooks (@jocooks) által megosztott bejegyzés,

Ha egy kis motivációra van szükséged, hogy túléld a karácsony előtti időszakot, akkor gondolj arra, hogy hamarosan megkóstolhatod ezt a nagyon sajtos kenyérkoszorút.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WRY TOAST | Christine (@wrytoasteats) által megosztott bejegyzés,

Már-már festménynek is beillik ez az aranyló tészta sok vajjal, vörösáfonyával és brie sajttal megtöltve.

A babka is a klasszikus karácsonyi édességek közé tartozik, amit akár koszorú formában is elkészíthetsz, hogy ne csak ízletes, de látványos eleme is legyen az ünnepi menünek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Macina Caffè (@macinacaffe) által megosztott bejegyzés,

A babkához hasonló édes finomság készülhet változatosságként sütőtökből is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Domestic Gothess (@domestic_gothess) által megosztott bejegyzés,

Mézeskalács nélkül nincs karácsony, így ha már amúgy is megsütöd a fűszeres süteményt, miért ne készíthetnél belőle koszorút? Mindössze különböző méretű csillagformára kell vágnod a tésztát, majd elrendezni őket koszorú alakban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BBC Good Food (@bbcgoodfood) által megosztott bejegyzés,

A skandináv életérzés az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert, és a lakberendezés mellett a gasztronómiára is hatással volt. A híres fahéjas csiga igazi világsztár lett, ha pedig szeretnéd egy új szintre emelni az elkészítését, ha koszorú alakban tálalod őket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Allie (@bakingamoment) által megosztott bejegyzés,

A struffoli vagy cicerchiata tradicionális nápolyi karácsonyi desszert, amivel biztosan sikert fogsz aratni a vendégeid körében! Halmozd egymásra koszorúszerűen a kis tésztagolyócskákat, és máris egy csipet mediterrán hangulatot vittél a karácsonyi ünneplésbe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AMANDA MICHETTI (@chewtown) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!