Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

11 könnyű zöldbabos ebédötlet

Itt a zöldbabszezon, ne sajnáljuk magunktól, hiszen frissen, zsengén az igazi. Ezúttal 11 db ~500 kcal energiatartalmú receptet gyűjtöttem nektek!

Nemrégiben egy egyedi palóclevessel lettünk másodikak a falusi gyereknapi főzőversenyen. Egyedi volt, mert ˇ10-en voltunk a csapatban, és mindenki hozzátett egy kicsit a recepthez. Az alapok persze a klasszikusak voltak, de azért megjelent némi hagyománytól eltérés is az üst körül matató 10 pár kéznek köszönhetően.

Én a versenyt megelőzően azon busongtam, hogy hogy is lesz ez fagyasztott zöldbabból, majd a verseny előtti napon lementem a helyi piacra, és hogy hogy nem, szembejött az első idei zöldbab. Ó, hogy megörültem neki! A csapattársaim is! Természetesen a második helyet sem véletlenül nyertük el.

Ennek örömére ma az alacsony energia- és szénhidráttartalmú zöldbab került nálam terítékre. Kínálatunkból kiválogattam most 11 db ~500 kcal energiatartalmú, 1400-1600 kcal-os napi étrendbe illeszthető, ebédre való zöldbabos ételt, főzzétek meg valamelyiket a héten ebédre!

Olvastad már?

10 ok, amiért nem fogysz

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!