Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

13 irtó okos PUCOLÓtechnika - így még tuti nem ettél ananászt!

Ananász, halbőr, paradicsom, barack, mangó, fűszernövény, nézd, hogyan pucolja ezeket (is) egy igazán találékony ember!

Mindig, de mindig van új a Nap alatt – ha elakadsz a pucolással, legyen az akár ananász,  bazsalikom, narancs, esetleg gyömbér vagy garnéla, netán a hal bőrét nem tudod rendesen lehúzni, akkor figyelj és okulj, és még a csöves kukoricát is készre főzheted pár perc alatt egy fura trükkel!

Az egyetlen, amit kissé túlzásnak érzünk, a kopasz barackos megoldás – egyáltalán minek megpucolni szegényt, de főleg minek forró vízbe dobni?! :O

Ezt láttad?

11 konyhai trükk, ami simán megkönnyíti majd az életed

Kedvencünk a fűszernövény-kopasztás, de nézd meg mind:

Melyiket próbálod ki otthon?

Ezek is érdekelhetnek:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!