Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ha húsvét, akkor bárány!

Koronázzuk meg a húsvéti menüt egy olyan húsfajtával, amit tényleg csak igen ritkán teszünk az asztalra. Adjuk meg a módját, süssünk bárányt!

Azt hiszem, a báránysült tényleg igazán különleges, rendhagyó, és nálunk viszonylag ritkán látott asztalvendég, holott nagyon finom, és nem csak a közel-keleti konyha sajátja – egyedi ízvilágával méltó arra, hogy a húsvéti menü főszereplője legyen. Váltsunk néha, és nyissunk az új felé, hiszen nem csak csirke, pulyka vagy disznó van a világon – és mikor máskor tennénk ezt, mint tavasszal, Húsvétkor!

Ezt a toplistát láttad már?

21+1 sonkavariáció – újragondolva

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!