Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

2 furcsaság, amit Nigella Lawson mindig a táskájában hord

Két élelmiszer, amihez Nigella ragaszkodik - úgy fest, ezek nélkül nem szeret kimozdulni, és ha kell, nem rest használni őket.

Hordoztok olyan tárgyat a táskátokban, ami a szokásos telefon-papírzsepi-pénztárca trión kívül is MINDIG veletek van? Úgy tűnik, Nigellának van ilyen – kettő is. És nyilván mindkettő az étkezéshez kapcsolódik, sőt, azon belül is az ízesítéshez, fűszerezéshez. Kitaláljátok? Igen, az egyik a só, de nem akármilyen. A másik meg a mustár. Valahogy úgy érzem, nem sokan trafáltunk volna bele. Szóval úgy fest, a brit gasztroháziasszony nem bízza a véletlenre, ha étteremben rendel, és épp nem főz – mindig biztosra megy, hogy az étel olyan ízű legyen, ahogyan ő szereti.

Ezt láttad?

13 dolog, amit vélhetően nem tudtál Gordon Ramsayről

Tehát ez a két kedvenc lapul a táskája alján:

1. Colman's Mustár – a brit mustár nélkül tapodtat sem megy. Otthon saját bevallása szerint por alakban is tart belőle, nem csak tubusos formában, de táskájában csak utóbbit szállítja, hogy mindig megspékelhesse vele rendelt fogásait, ha épp ahhoz van kedve.

2. Maldon sópehely - azt állítja, enni sem tud nélküle, legalábbis nem szívesen teszi. Szereti mély sósságát és a pelyhek finomságát. Vajon melyikünk nyilatkozna így egy ételízesítőről? Valaki?

Receptajánló:

Ezeket láttad?

viacímlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!