Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

20 nm-es lakókocsiból dizájnos otthont varázsoltak – Te beköltöznél?

Alig néhány négyzetméter, mégis minden megvan benne: Augustine, a bohém stílusban berendezett lakókocsi büszke tulajdonosa egy angol pár.

Eklektikus hangulat, infravörös kandalló, elegáns bőr, természetes fa – ez mind megtalálható az aprócska lakókocsiban, ami nemcsak otthonos, hanem kifejezetten stílusos és hangulatos.

Guruló otthon

Nate és Taylor Lavender aprócska, 20 nm-es otthona 4 keréken gurul, mégis kenterbe ver sok tágas lakást. A lakókocsiba első látásra beleszerettek, és az átalakítás során annyira a szívükhöz nőtt, hogy el is nevezték: az Augustine-ra esett a választás.

A lakókocsit 1 éve vették, azóta csak még jobban rajonganak érte. Élvezik, hogy a kicsi, de napfényes otthonukkal bárhol megnézhetik a naplementét, és mindenhol otthon érezhetik magukat. Számukra Augustine egyet jelent a szabadsággal.

Ez is érdekelhet

5 DIY, pénztárcabarát lakásdekoráció, amivel feldobhatod lakásodat

A lakókocsi átalakításánál az egyszerűséget és a mobilitást vették alapul, miközben a dizájnt és az enteriőrt is fontosnak tartották. Az Airstream elrendezésnek köszönhetően még a szűkös térben is megvan minden, amire a párnak szüksége van: a hálószobát függönnyel választották le a nappalitól és a konyhától, ami egyben a dolgozószoba is. Így mindenkinek lehet egy kis privát tere, akár pihenni, akár dolgozni szeretne.

Augustine, az egyensúly megteremtője

Az aprócska otthon rengeteg kétkezi munkát igényelt, amik közül a kétszintes könyvespolcra a legbüszkébbek, ami nemcsak az egyik legfontosabb tárolóterület, hanem az otthon meghatározó dísze is. Augustine megtanította a párnak, hogy másként álljanak a használati tárgyakhoz: ha valamiből újat vesznek, a réginek mennie kell.

A gyűjtögetés nem nekik való: ez az életstílus leszoktatta a párt az átgondolatlan impulzív vásárlásról és a felesleges tárgyak, ruhák felhalmozásáról, ezáltal rendetlenséggel és kidobott pénzzel sem kell számolniuk. A fiatal pár célja az anyagi és a lelki egyensúly megteremtése volt egy olyan otthonban, ahol jól érzik magukat és a lakásuk maximálisan alkalmazkodik életstílusukhoz, gondolkodásmódjukhoz.

Ezeket olvastad már?

Via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!