Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

21 étel, amihez jár a ketchup!

Az alábbi lista célja, hogy bebizonyítsa: az alábbi 21 ételt soha nem esszük ketchup nélkül. Ugye téged is meghódított már ez a piros és édes szósz?    

A paradicsomból fűszerek hozzáadásával készült, édes, mégis savanykás ízű mártás a világ legnépszerűbb szósza. És hogy miben rejlik a ketchup ereje? Valószínűleg erre a hazai háztartások 97%-a tökéletesen egybehangzó véleményt adna, hiszen ez az élénk piros mártás új értelmet ad az ételeknek. Elkészítenéd otthon?

Hozd be a hűtőből, és nézzük meg együtt, te mire csöpögteted!

Chips

 
 

Most pedig valld be, hogy te is függsz tőle!

 
 
" />

Készítsd el házilag, és írd meg nekünk, szerinted melyik étel nem létezik ketchup nélkül!

(via Huffingtonpost)

Szólj hozzá!

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

matupi
matupi Wed, 2014-10-29 14:37

háát nem mondom hogy nem eszek soha kechupot de ez a felsorolás azért kicsit csalóka teszem hozzá a kechup mániát a szülők nevelik bele a gyerekekbe. nem tudom melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás, de a kis vidéki oviba ahová a párom unokahúga járt minden kajához adtak az ovónők ketchupot mert máshogy nem eszik meg a gyerekek, így otthon is mindenhez kért amin sokszor el is hűltünk hogy na ne már....hogy most sok gyerek otthonról jött ezzel és csak így evett vagy ott szoktak rá nem tudom. minden esetre szerintem maximum a sült krumpli és a virsli mellé való :) mert mindennek megvan a maga párja

Takeshi
Takeshi Tue, 2014-10-28 22:56

Én is majonéz-párti. A felsoroltak nagy részére simán előbb teszek majonézt mint ketchupot. (pizzára nem, bár fajtája válogatja - ha rendesen van elkészítve akkor is inkább csak a szélét valami pizzaszószba, mártogatva).

Naphinel
Naphinel Tue, 2014-10-28 22:17

Bundás kenyér, lángos, spagetti (a tejszínes alapú is, bármilyen rántott cucc, szendvicsekbe,

Viki-
Viki- Tue, 2014-10-28 15:42

Azt nem mondanám, hogy nem szeretem a ketchupot, de az összes itt felsorolt étel nélküle is isteni marad .
Sőt, szerintem a hal kifejezetten undorító lehet vele. Persze ízlések és pofonok, kinek mi jön be .

csordi74
csordi74 Tue, 2014-10-28 15:32

Ez sajnos nagyon tévút! Ez egyvalaki személyes ízlése! De a valóságtól, és ételek eredetiségétől mindenképpen messze van! A legkirívóbb, hogy a pizzához ketchup??? A PIZZÁHOZ nem kell ketchup! Mivel eredetileg olasz étel, Illetve az itt felsorolt ételek nagy része inkább majonézzel, vagy tartármártással az igazi!