Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

25 szuperfinom maradékmentő ételötlet

Kétlem, hogy bármelyikünk hűtője kiürült volna az ünnep után. Sültmaradékok, csirke, hal, liba, és rizs- vagy krumpliköret a lábos alján - ha nem szívesen dobod ki, figyelj!

Eljött az idő, amikor azokat az ételeket, melyekre pár napja még fénylő szemekkel és csorgó nyállal néztünk türelmetlenül, most mostohaként kerülgetjük a hűtőben. Mit kezdjünk a karácsonyi maradékokkal? Kidobni mégsem illik, meg amúgy is, olcsóbb, praktikusabb és zöldebb megoldás mindent újrafelhasználni, amit lehet. Hát tegyük azt! Tekerjük tortillába, tegyük gyrosba, főzzük levesbe, cincáljuk palacsintába, keverjünk krémet, pástétomot, süssünk csőben! Próbáltuk a könnyebb, gyorsabb, legjobb maradékmentő fogásokat kiválogatni nektek, nézzétek:

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

terranova56
terranova56 Tue, 2014-12-30 06:45

Aki ezt az oldalt összeállította, annak fogalma nincs a "maradék"-ról, a maradék az ami étkezéskor nem fogy el. Lehet nála szokott maradni 2kg hal, 4-6 egész csirkecomb, 2-3 egész kacsacomb, 80 dkg pulyka medallion, 2-3 csirkemell stb... stb... természetesen mindezek nyersen. "25 szuperfinom maradékmentő ötlet" A receptekkel nincs baj, van köztük szuper, van jó és van ami nem tűnik finomnak, de a 25-ből legalább 15-nek semmi köze a maradékhoz. Ja és ma délelőtt fogok sütni 4 egész "maradék" csirkecombot, mert ez a kedvencem. üdv. Ticcsi