Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

26 év után újabb dobással jelentkezik a Jóbarátok sorozat

Elkészítenéd Phoebe nagymamájának csodakekszét, vagy mindig is vágytál egy Rachle-féle húsos trüffelre? Hamarosan te is kipróbálhatod a sorozat ikonikus receptjeit. 

Sajnos a koronavírus-járvány miatt még nem tudni, mikor láthatjuk újra egy képernyőn a Jóbarátok szereplőit, a sorozat rajongói szerencsére nem maradnak muníció nélkül, szeptemberben ugyanis piacra dobják a hivatalos Jóbarátok szakácskönyvet, amelyben a sorozatban feltűnt legjobb receptek is feltűnnek majd – írja a 24.hu

A 90 receptből álló könyvet Amanda Yee séf közreműködésével adják ki, az összeállításban pedig egyszerre jelennek majd meg a sorozatban látott főfogások, desszertek és italok is.

A Buzzfeed értesülései szerint olyan receptek is lesznek a könyvben, amelyet konkrét jelenetek ihlettek.

Hamarosan megtudhatjuk, mitől volt olyan jó az a bizonyos sajttorta, amit Rachel és Chandler még a földről is hajlandóak voltak megenni, illetve az sem lesz többé titok, mi minden került Rachel húsos trüffel kreációjába, a szakácskönyv által ugyanis még a sorozat legbizarrabb ételét is elkészíthetjük. 

Február elején maguk a szereplők jelentették be, hogy az HBO Max-nak köszönhetően újra összeáll a hat jóbarát egy epizód erejéig, a koronavírus miatt azonban jócskán el kellett napolni a forgatásokat és így a bemutatót is. Az addig is vigasztaló ajándékként szolgáló könyv négy hónap múlva, szeptember 22-én jelenik majd meg Amerikában, nem mellesleg 26 éve éppen ezen a napon mutatták be a sorozat első részét. 

A legnagyobb rajongók már most lecsaphatnak a könyvre, az Amazon oldalán már megkezdődött az előrendelés. 

Ez is érdekelhet: 

címlap Warner Brothers Television

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!