Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

3 extrafontos dolog, amit mindig meg kell tenned a konyhádban

Nincs időd teljesen rendbe tenni a konyhát? Semmi gond, csak erre a három dologra figyelj! 
A tiszta, rendezett konyha látványánál nincs is jobb a világon, de nem lehet éjjel-nappal takarítani, hiszen se idő, sem energia nincs rá. Ezt a három dolgot azonban mindig tartsd szem előtt, és építsd be a hétköznapi rutinok közé. Hidd el, megkönnyíti majd az életed. 
 

Ne csak a konyhapultot töröld át

Fontos, ha letörlöd a konyhapultot, akkor a fogantyúkat, a sütő és a mikró ajtaját is tisztítsd meg, valószínűleg van rajta bőven ujjlenyomat. Tuti tipp: hogy minél kevesebb konyhai eszközt, kisgépet kelljen áttörölni, ne rakd ki őket a konyhapultra, elég csak azokat, amit tényleg napi szinten használsz. 
 

Dobj ki minden lejárt élelmiszert!

Igen, ezt ha tetszik, ha nem, meg kell tenni. Néha nem árt az éléskamra mélyére nézni és lejárt vagy romlandó termékek után kutatni, amit kell, a kukába dobni. Egyrészt tisztában leszel azzal, mi van otthon és mi nincs, másrészt sok szabad hely szabadul fel a szekrényedben.
 

Nézd át a fiókokat

 
Leginkább a felső fiókokat, hiszen azt használjuk a legtöbbet. Legyenek mindig kéznél azok az eszközök, amikre esetleg a főzés során szükséged lehet, vagy épp a takarításhoz használod őket. A felső fiókokba landoljanak például a mérők, fogók, szemeteszsák, konyharuhák, rongyok is! 
 
Csak három dolog, ami extra kevés időt igényel, de mégis nagyon hasznos. Állj neki, minél előbb, hogy aztán az ünnepi időszakot tiszta, rendezett otthonban élvezhesd.  
 

Ez is érdekelhet: 

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!