Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

31 étel, amit márciusban meg kell főznöd!

Közeleg a megváltó tavasz, a március mindig valami új kezdete. Vele együtt érkeznek a friss és virító zöldségek, amiket ebben a hónapban a piacon már a kosarunkba dobhatunk.

Tavasszal a hangsúly a zsenge, leveles zöldségeken van, amelyek jellemzően ebben az évszakban teremnek. Egyre inkább kívánjuk a friss zöldségeket, salátákat, korai gyümölcsöket. Érdemes tehát odafigyelni szervezetünk jelzéseire, mindemellett a tudatos vásárlást se feledjük, miszerint: lehetőleg mindig szezonális alapanyagokat vásároljunk. Tudjuk, hogy ezt télen meglehetősen nehéz betartani, viszont a tavasszal igazi kánaán következik. A tavaszi zöldségeknek, gyümölcsöknek számos előnye van. Nem csak ízben, de színben, állagban is nagyon változatosak. A közelgő zöldellő tavaszt a ragyogó és üde zöldségek képviselik, ilyen például a spenót, a retek, a római saláta, a snidling, a zöldhagyma, a friss petrezselyem, újhagyma és a bazsalikom.

Olvastad már?

Olcsó tavaszváró lakoma

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!