Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

40 évesnek (se) néz ki a 70 éves divatdiktátor – most a titkát is megtudhatod!

Kockás a hasa, kirobbanó erőben van, és a bőre is ragyog. Vera Wang titkát mindenki tudni szeretné, és nem csak a 70 körüliek...

Az ismert divattervezőről, Vera Wangről akkor kezdtek el rengetegen beszélni (a ruhakölteményein túl, természetesen), miután egy Twitterező rácsodálkozott a korára. A posztot több ezren megosztották, így seperc alatt sokakat kezdett furdalni a kíváncsiság:

vajon minek köszönheti Vera enyhén szólva is fiatalos kinézetét?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vera Wang (@verawang) által megosztott bejegyzés,

Aktív volt ez a 70 év

Vera Wang 1949. június 27-én született. Miután lediplomázott, felvették a Vogue-hoz, ahol hamarosan szerkesztő lett, majd 17 év után intett búcsút a divatmagazinnak, és Ralph Laurennél kezdett dolgozni. Innen már csak egy kis ugrás kellett a saját menyasszonyi ruhamárkájához, ami gyorsan sikeres lett.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vera Wang (@verawang) által megosztott bejegyzés,

Mi a titka?

Persze rengeteg pletyka és vicces teória született arról, minek köszönheti a tervező csodás alakját és 30-40 körüli kinézetét. Voltak, akik szerint Vera Wang unikornisok vérét issza, mások szerint pedig vámpír, és ezért nem fog rajta az idő. Szerencsére valaki a találgatások helyett feltette neki a kérdést a híresség Instagram-oldalán, amire ez a válasz érkezett:

„Munka, alvás, vodkakoktél és kevés napfény.”

(Azért érdemes megnézegetni az Instáján kívül a többi képet is róla a neten, azok valószínűleg közelebb állnak a valósághoz. Fiatalos külseje viszont tagadhatatlan, és mindenképp elismerésre méltó!) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vera Wang (@verawang) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már? 

Címlapkép: Instagram 

via 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!