Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A 44 éves Angelina Jolie teljesen meztelenre vetkőzött a legújabb címlapképén

A sztár bátran pózol a legújabb Harper’s BAZAAR címlapján meztelen, ahol csak egy mennyasszonyi fátyol takarja a fontosabb részeken.

Angelina Jolie-t a válása után rengetegen támadtak be azzal, hogy mennyire vékony, és lassan már az aneroxia határát súrolja, sőt egyesek szerint komoly étkezési problémái voltak.  Bár nem tudjuk, hogy pontosan mi történt és mi volt akkor, most biztosan nagyon jól néz ki, legújabb címlapján pedig meg is mutatta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) által megosztott bejegyzés,

A színésznő a Harper’s BAZAAR december-jánuári címlapján pózol teljesen meztelenül, egy fátyol mögött. A képen csodálatosan néz ki a sztár, de a lapnak adott interjú is figyelemre méltó.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) által megosztott bejegyzés,

Megkérdezték például tőle, mit gondol a „tökéletes anya” és „tökéletes feleség” jelzőkről. „Az, hogy címkéket ragasztunk emberekre, majd beskatulyázzuk őket, nem jó dolog. A különbözőséget és a sokféleséget értékelem a legjobban, még a saját családomban is. Nem akarok olyan világban élni, ahol mindenki egyforma, és szerintem ezzel mindenki így van. Olyan emberekkel akarok találkozni, akikkel még soha, hogy megtanuljak olyat, amit még nem tudok.”

Angelina ismét bebizonyította (legalábbis számomra), hogy még mindig követendő példa.

Ezeket olvastad már? 

via

Címlapkép: Instagram/ @harpersbazaarus

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!