Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 idegesítő dolog a konyhában, amit mindenki tapasztalt, aki nem egyedül él

Üres tejesdoboz a hűtőben, kekszes zacskó a konyhaszekrényben - téged melyik konyhai trehányság akaszt ki a legjobban?

Valószínűleg te is több emberrel élsz egy háztartásban – lakótársakkal, családtagokkal -, akikkel jó esetben alkalmazkodtatok egymáshoz. Vannak azonban olyan rossz szokások, amiről egyszerűen képtelenség leszoktatni az embereket. Hogy pontosan mire gondolunk? Mutatjuk!

1. Üres tejesdoboz 

Bevalljuk, néha még az irodánkban is elő szokott fordulni, hogy valaki iszik egy tejes kávét, majd az üres dobozt visszateszi hűtőbe, vagy, ami még rosszabb, elöl hagyja. Mindkét eset előfordulhat a legjobb háztartásban is. Ne legyetek morcosak miatta!

2. Teafilter a mosogatóban

A fiad főz egy teát, majd a filtert, teafüvet a mosogatóba dobja? Ismerős helyzet? Megoldás lehet egy kis kuka a pulton direkt erre a célra. Előfordulhat azonban, hogy valaki lustaságán ez sem változtat.

3. Romlott étel a hűtőben

Egy háztartásban élőknél, de az irodai közös hűtő esetében is előfordul, hogy egyesek a romlott ételt napokra (vagy hetekre) a hűtőben felejtik. Azért ne dobj ki mindent rögtön a kukába! Itt megtalálhatod, hogy az ételek meddig fogyaszthatóak.

Ez is érdekelhet!

5 dolog, amire jó a zsírpapír a konyhában

4. Üres csomagolások a szekrényben

A tejesdoboz esetéhez hasonló történet. A kérdés csak az, hogy ha valaki megeszik egy csomag kekszet, cukorkát, vagy egy tábla csokit, akkor a csomagolását miért rakja vissza a szekrénybe. Túl messze van a kuka?

5. Tömött kuka

Ki vigye le a szemetest? – lakótársaknál is nehezen megoldott ez a kérdés, de néha a családoknál is veszekedést szít, ha a lusta férj, vagy gyerek nem hajlandó lemenni a szeméttel. Ismerős helyzet?

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!