Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 kedves konyhai ajándék, amivel meglepheted a nagyid

Ó, azok az édes nagymamák! Szívünknek olyan kedvesek, ráadásul kiteszik a lelküket értünk...a konyhában is. Könnyítsük meg a dolgukat ezekkel az ötletes ajándékokkal!

Emlékszem gyerekkoromból, milyen őrületesen vártam a karácsonyt – ilyenkor összegyűlt az egész család, de számomra mégis a nagyik vitték a prímet kedvességükakel, lehengerlő mosolyukkal és töretlen lelkesedésükkel, amivel napokig sürögtek a konyhában, hogy finomabbnál finomabb fogásokkal kápráztassanak el minket. 

Mint tudjuk, az ajándék akkor jó, ha szívből jön, legyen ez kézzel készített meglepetés, egy kedves apróság vagy pedig egy régóta kiszemelt vágyott tárgy, de az élmény ajándékozásával sem lehet mellélőni. Sorozatunkban gasztronómiai ihletésű ötletbörzét tartunk, és az édesanyák után most az imádásig szeretett nagymamákra gondoltunk.

Bármit is választunk, legyen az akár egy jó hosszú ölelés, vagy az, hogy segítünk rendet tenni és elmosogatni neki a sok napos munka után, biztos, hogy nagyon hálás lesz érte. 

1. Kötény

Ez a helyes biopamut kötény állítható nyakbakötővel és szép, motívumos zsebbel megszépíti majd a konyhában töltött időt, és biztos lehetsz benne, hogy a tíz másik, már meglevő régi köténye között is méltó, kiemelt figyelmet kap majd. 

H&M Home / 2.995 Ft

2. Fém tárolók

Ezek a nagyon kedves kis tárolók sütiknek, de karácsonyi fűszereknek is szuper helyet biztosítanak. Az áruk is nagyon kedvező, így kisebb költségek árán is nagy örömet szerezhetsz velük.

Ikea / 1.290 Ft / 3 db

3. Kukta

Mi másnak örülne egy lelkes konyhatündér, mint egy új, csodaszép kuktának? Ezzel egészen biztosan további mennyei ételek kerülnek majd az ünnepi asztalokra. Az ára kicsit borsos, de hosszú távú befektetés, és ha többen összeálltok a családból, a hatás nem marad el!

Tefal Clipso Minut Perfect – alza.hu / 50.090 Ft

Receptajánló kuktához:

4. Sütőforma

Mi más is készülhetne ilyen elképesztően szép külsejű sütőformákban, mint hasonlóan lenyűgöző, édes és mámorító sütemények? A szemnek és a szájnak is kiváló ajándék.

Zara Home / 6.995 Ft – 9.995 Ft

5. Borsőrlő

Egyszerűen nagyszerű, és nagyon karácsonyi. A nagyi háztartásából biztosan nem hiányzik, na de ilyen felvillanyozó piros színben? Nem lehet kihagyni! Tuti a siker!

Butlers / 9.990 Ft

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Downton Abbey

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

missike
missike Tue, 2019-12-03 13:38

Most komolyan, 9.990 Ft egy borsőrlőért? Miből van, aranyból?