Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 konyhai baki, amivel egy tágas konyha is rendetlenné válhat

Valószínűleg a következő hibák némelyikét te is elköveted a konyhában, de ha egy kicsit jobban odafigyelsz, nem kevés helyet szabadíthatsz fel.

Hiába tágas a konyha, ha nincs egy rendszerezési elv, és a fiókokba akkora káosz uralkodik, hogy már egy kávéskanalat is komoly kihívás találni. Vedd fel a kesztyűt, és az átláthatatlanságot váltsa a rendezettség! Bármennyire is hihetetlen, csak pár dolgot kell megtenni érte….

Nem használod ki eléggé a fiókot

Biztosan nem használod ki a fiók belsőbb részei kínálta lehetőségeket. Ha már nagy mélységgel rendelkezik az a fiók vagy szekrény, használd ki. Pakold oda azokat az edényeket, amiket ritkán használsz.

Figyelmen kívül hagyod a kisebb részeket

Ha van egy-egy nyílás, oda is érdemes pakolni. „Építkezz” felfelé, használd ki a magasságot, így nem lesz zsúfolt az összhatás.

Mindent a szekrényekbe zsúfolsz...

...aztán hosszan kutakodsz egy-egy, a szekrény mélyére rejtett dolog után. Használd ki a falfelületeket. Akassz fel kampókat a falra, és lógasd oda a kisebb edényeket, máris több hely szabadul fel a szekrényekben. A fűszereket pedig tedd mágneses aljú üvegekbe, amiket felilleszthetsz a hűtődre, ezzel is csomó helyet megspórolhatsz.

Nem használod ki a szekrényajtót

A felső konyhaszekrény alját se hanyagold el. Erősíts rá egy sínt, amire aztán felakaszthatod a család kedvenc bögréit vagy a konyharuhád. Ezzel is helyet spórolsz és még jól is mutat!

Nem lógatsz

Ha már mindent kiaknáztál, akkor lógass be a konyhába egy-két tárolókosarat, amibe kisebb, ritkán használt dolgokat is tudsz tárolni.

Ezeket olvastad már?

via Apartment Therapy

Címlapfotó Apartment Therapy/Esteban Cortez

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!