Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 látványos és ötletes dekoráció szilveszterre - Így díszítsd fel a lakást percek alatt

Nálad rendezitek a szilveszteri bulit, de fut az egész ház, és a díszítésre még nem is gondoltál? Így dobhatod fel az otthonodat néhány perc alatt.

A szilveszter az eltelt év elengedéséről, magunk mögött hagyásáról, és az új kezdetekről szól. Hangolódj az újévre, inspirálódj és díszítsd fel a lakást!

Szilveszterkor az arany, vagy bármilyen fémesen csillogó szín nélkülözhetetlen. Ha az aranyat  fehérrel kombinálod, nem tévedhetsz! Lufikat bármelyik boltban beszerezhetsz, és ha van egy szabad falfelületed, látványos dekorációt készíthetsz, ahová a vendégváró falatokat is teheted.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mini Decor | Festa Afetiva (@bolinhocomestiloinspira) által megosztott bejegyzés,

Mintha a Nagy Gatsby miniatűr szilveszteri party-ján járnánk! Ha van zsúrkocsid, irányítsd rá a figyelmet azzal, hogy a szoba egy üres sarkába állítod, mögé pedig fémes csillogású lufikat és díszeket lógass. Zsúrkocsi híján egy szép üvegasztal is megteszi, de a Gatsby hatás kedvéért ne felejtkezz meg a nagy toll díszről sem! Ha utolsó pillanatban vagy, akkor csipkével dobd fel az ünnepi díszítést.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sra. Cricket ® (@sracricket) által megosztott bejegyzés,

Egyszerű, mégis látványos díszítést készíthetsz néhány toboz, karácsonyi dísz és egy mini pezsgő felhasználásával. Tedd őket egy szép nagy tálba, és helyezd a kínáló tálak mellé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@pro100decor által megosztott bejegyzés,

A legegyszerűbb dekor elemet szó szerint 1 perc alatt elkészítheted.Amire szükséged lesz:  talpas poharak, egyszerű gyertyák, valamint ezüst, vagy arany gyöngydíszek (a fáról). A gyertyákat gyújtsd meg, viasszal rögzítsd a pohár aljába, majd tedd bele a gyöngyfüzért a pohárba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

D.I.Y & Idéias (@diyeideias) által megosztott bejegyzés,

Még mindig karácsonyi díszek: vegyél elő több üvegtálat, majd tégy beléjük arany és ezüst gömböket, díszeket. Szerezz be szemmaszkokat, tedd a dekorációk tetejére, és helyezd el az üvegtálakat a lakás több pontján. Lapozz a képen az ezüst díszig!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yulia (@yuliastyle) által megosztott bejegyzés,

+1: Magadról se feledkezz meg: az egyszerű papírcsákók helyett szerezz be egy tüllel díszített sityakot, amiben egész este te leszel a középpontban!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Design By L.Y. (@designbyly) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!