Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Az 5 leghasznosabb konyhai eszköz, amit nászajándékba adhatsz

Nászajándékot választani egy házasodni készülő párnak nem egyszerű történet. Most abban segítünk, hogy miből válogass, ha valamilyen konyhai eszközben, gépben gondolkozol.

Egy esküvő megszervezése rengeteg időt vesz igénybe. Vendégként szerencsére csak annyi a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat, és hasznos, szép ajándékkal lepjük meg az ifjú párt. Manapság a rokonok, ismerősök inkább pénzt adnak a szerelmeseknek, hogy elkerüljék a későbbi kellemetlen beszélgetéseket a nem kívánatos ajándékokról. Aki mégis inkább az ajándék mellett döntene, annak megmutatjuk, mik azok a konyhai eszközök, gépek, amiket garantáltan nem dobnak majd ki a friss házasok. Érdemes a középkategóriás termékeknél kezdenünk a nézelődést, a büdzsét is eszerint kalkuláljuk:

1. Öntöttvas edény

Nincs is jobb egy öntöttvas edényben készített burgundi marhánál. Az edény fala magába zárja a finom ízeket. Egy ilyen eszköz hosszú idegig szolgálja majd a friss feleséget, de a férj is könnyedén is használatba veheti majd. Takarítása is rendkívül egyszerű!

Ár: 20 000 – 100 000 Ft

2. Konyhai robotgép

Néhányan azt gondolják, hogy csak egy haszontalan porfogó a konyhában, pedig nem így van. Egy elegáns robotgép a konyha dísze lehet. Ráadásul, a sütést, főzést is jelentősen megkönnyíti. Ha igazán időtáló gépet szeretnél, akkor válaszd a fémöntvényes modelleket.

Ár: 50 000 – 280 000 Ft

3. Elektromos kukta

Nem várható el senkitől egy párkapcsolatban, hogy minden nap tűzhely előtt álljon. Tudjuk, hogy manapság is még sokan így tesznek, pedig az ő életüket is megkönnyítené egy elektromos kukta. Ezekben a gépekben gyorsan és kényelmesen elkészíthetőek a levesek, köretek és különböző húsfélék. A főzésre szánt időt néha nem árt egymással tölteni!

Ár: 40 000 – 80 000 Ft

4. Öntöttvas serpenyő

Az edényhez hasonlóan az öntöttvas serpenyő is hosszú ideig a házasok hű társa lesz. A vásárlásnál arra figyelj, hogy a serpenyő jó nehéz legyen. Az első használat előtt nem árt kiégetni a serpenyőt, hogy tapadásmentessé válljon a felülete. Utána már csak főzni, sütni kell benne, mondjuk egytálételeket. Az edény takarítása  rendkívül egyszerű.

Ár: 15 000 – 50 000 Ft

5. Morzsaporszívó

Mint tudjuk, a házasság nem csak az idillről és jó dolgokról szól. Szerencsés esetben már az esküvő előtt előkerülnek a szerelmesek rossz tulajdonságai, például, hogy az egyikük folyton elszór valamit. Hogy ilyen esetekben ne kelljen rögtön a nagy porszívóért a szekrénybe, kamrába nyúlni, ajánlott egy kisebb morzsaporszívó. Bár az eszköz foglal némi helyet a konyhában, de hű társa lehet a rendetlen párjával együtt élő férjeknek, feleségeknek.

Ár: 15 000 – 45 000 Ft

Ezeket olvastad már?

via Saveur

Címlapfotó: részlet a Koszorúslányok című filmből

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!