Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Az 5 legjobb magyaros fogás fűszerpaprikával

A fűszerpaprika a magyar konyha alapfűszere, minden háztartásban megtalálható. Most a kedvenc paprikás fogásainkat mutatjuk és egy tippet is adunk mellé. (x)

2015-től a Szegedi Paprika is bekerült a Hungarikumok közé, így végre ez a kiváló, magyar fűszer is elnyerte méltó elismerését, és öregbítheti jó hírnevünket a világban. Most a kedvenc paprikával készült fogásainkat mutatjuk meg nektek.

Sertéspörkölt

Nosalty tipp:

Ha biztosra akarsz menni válaszd a magyar alapanyagból készült,  kiváló minőségű, magas festéktartalommal bíró fűszerpaprika őrleményt a Rubin fűszerpaprika weboldalán itt!

Csirkepaprikás

Tudtad?

A Szegedi paprika őrlemény minőségét meghatározó kulcsfontosságú elemek: Szegedi paprika fajták, Szegedi tájkörzet természetföldrajzi sajátosságai, gondos mezőgazdasági technológiai műveletek, és betakarítás, utóérlelés, jól szabályozott korszerű szárítási technológia, hagyományos malomköves őrlés.

A legjobb paprikás levesek

A paprikás ételek sikeressége nagyban függ a paprika minőségétől. Ezen a fűszeren nem érdemes spórolni. Az egyes termékek között nagy árkülönbségek lehetnek, de végül az ételbe csak töredéke kerül a vásárolt terméknek, nem kell belőle sok. A jobb paprikából ugyanis elég keveset használni, míg a rosszabb minőségűből hiába használunk többet, akkor sem érjük el a megfelelő hatást, sőt még jól megkeserítheti az ételeket.

Manapság még Magyarországon is nehéz jó minőségű paprikához jutni. Van azonban egy feltörekvő új márka, ami sorra nyeri a díjakat, elismeréseket. Érdemes lehet a Rubin Paprikával egy próbát tenni. Annál is inkább, mivel 100% visszavételi garanciát vállalnak termékeikre.

A legjobb gombás-paprikás ételek

A fűszerpaprika – bár nevében is benne van: fűszer, – egy nagyon sokrétűen felhasználható fűszernövény. Fő felhasználási területe a gasztronómia, de emellett más iparágak is felfedezték már maguknak. Előszeretettel használják például a gyógyszeriparban és a kozmetikai iparban.

Töltött káposzta

Keress valódi, 100%-ban magyar alapanyagból készült, kiváló minőségű, magas festéktartalommal bíró fűszerpaprika őrleményt a Rubin fűszerpaprika weboldalán itt!

Szólj hozzá!
https://ad.adverticum.net/t/?z=58092&g=5459340&b=545933900&h=[LOCATION]&p=2

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!