Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 meglepő padlóburkolat a konyhába

A kevésbé megszokott megoldásokkal is érdemes kísérletezni. A következő padlóburkolatok annak ellenére, hogy kevésbé népszerűek, kitűnően működnek a konyhában is!  

A tipikus konyhai járólapot most picit felejtsük el. Szuper különleges – és egyébként a konyhában kitűnően funkcionáló – konyhapadló-ötleteket mutatunk!

1. Mészkő? Igen, az!

A semleges és finomított, homokos tónusú mészkő jó választás lehet, anélkül, hogy túllépnénk a költségvetésünket. A padlóburkolási folyamat végén érdemes matt szigetelőanyaggal kezelni a felületet és ezt kétévente megismételni, hiszen ez a réteg jól lefedi a kopásokat és a repedéseket.

Ezt láttad?

Így néz ki Nicolas Cage lélegzetelállítóan szép konyhája2. Tégla, mint járólap? Igen!

Az antik téglakő gazdaságos, könnyen tisztítható és áthatolhatatlan a károsodásokat illetően, így évtizedekig sem kell hozzányúlni, ha a megfelelő szigetelőanyaggal kezelik.

3. Ha már tégla, miért ne lehetne fehér?

Akár mi magunk is ecsetet ragadhatunk, ha meguntuk a vörös köveket, és fehérre festhetjük őket. A festés előtt kenjük le a téglát a megfelelő szigetelőréteggel, hogy megakadályozza a foltok és a nedvek beszivárgását.

4. Palakő, az igényeseknek

A palakő roppant eleganciát kölcsönöz bármelyik konyhának, emellett pedig a viszonteladói értéket is erősen emeli.

5. Pénztárcabarát és igényes

A festett minták is nagyon népszerűek, akár fa, akár linóleumpadlóról van szó, ráadásul megfizethető megoldásról van szó.

Ezt is nézd meg!


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!