Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Véget ért a Frico játékunk első köre

A múlt héten kezdtük el négyhetes játéksorozatunkat. Ha letekersz a cikk aljára, megtudhatod ki nyerte az e heti nyereményünket, egy hatalmas Frico sajtot! (x)

Ez volt a múlt héten kezdődött játékunk. Nézd meg a cikk végén a nyertesünk nevét!

Szeptember van, újraindul a „mit főzzünk a héten a gyerekeknek, ami tápláló és szeretik is?” mizéria, ezért most úgy gondoltunk, segítünk. Méghozzá kiváló minőségű, holland Frico sajtokból készült ételekkel, mert nincs gyerek, aki ne imádna mindent, ami csupa-csupa sajt. Az iskolakezdés alkalmából 4 cikkel szeretnénk kedveskedni, melyekbe 1-1 játékot is csempészünk. Az írások figyelmes elolvasásával könnyen helyes válaszokat adhattok. Az első válaszok beküldési határideje: 2018. szeptember 9., itt találod a kérdéseket!

1. Húsételek

A legtöbb húsételt újabb szintre emeli egy igazán jó sajt – ezért a megszokott, mindennapos sajtod helyett mi a Frico gouda, edam, maasdam, vagy füstölt sajtjait ajánljuk, így nemcsak kiváló minőségű alapanyagból készült, de nagyon finom ételekkel lakhat jól a gyermek.

2. Egytálételek

A legjobb választás, hiszen köret és főétel is egyben, és főleg akkor imádja kicsi és nagy, ha a teteje úszik a krémesen olvadó Frico sajtban!

3. Tészták

A legnagyobb jollyjoker gyerekfronton: a sajtos tészta. Na de milyen sajttal? Például Frico Goudával! Krémes, lágy íze biztosan sikert arat. És nem csak úgy szimplán reszelve, tejföllel, hanem mondjuk így:

4. Uzsonna

A vacsora előtti, ebéd utáni falatkák is készüljenek szuper Frico sajtokkal - hamm, befalhatják izibe'.

     

Sajtos ételeidet mindig készítsd Frico sajttal! A Frico sajt kiemelkedő minőségének titka a kiváló alapanyag, több évszázados szakértelem és elkötelezettség. Egy kilogramm Frico Gouda sajt 10 liter tej felhasználásával készül, vagyis 1 szelet sajt körülbelül 2 dl tej koncentrált formában.

További Frico tippeket itt találsz!

5. Pizza

Kérdés sem merülhet fel, miért kerül a listánkra. Kétségtelenül, minden gyerek imádja. Tetejére természetesen a lágyan olvadó Frico sajtokat ajánlunk:

6. Saláta

Tudjuk, a gyerekek rémálma, de ha ügyesen forgatod a lapokat, és Frico sajttal, húsokkal, tésztával dobod fel, a zöldség is lecsúszik majd!

Még több Frico-terméket itt találsz!

Játssz és nyerj!

Küldd be válaszaidat az alábbi Frico-kérdésekre, mert a helyes megfejtők között kisorsolunk egy hatalmas Frico sajtot a legjobb sulis receptek elkészítéséhez!

A játék időtartama: 2018. szeptember 10 – 16. 23:45

A sorsolás időpontja: 2018. szeptember 17. 14:00

Nyeremény: 1 darab 4,5 kilogrammos Frico Gouda Mild sajtkerék

A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!