Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

6 kaja, amit a Szex és New York hozott divatba

A világ - főleg nőkből álló felének - egyik kedvenc női sorozata, és bár rengetegen gyűlölik, tény, hogy stílusteremtő volt. De hogy még kajafronton is divatot indított...

Az HBO 4 szinglijéről szóló ikonikus sorozat, a Szex és New Yor első epizódja lassan 20, (igen HÚSZ!!!) éves lesz, 1998-ban indult, de aktualitását nemigen veszti el azóta sem. Carrie-t, Charlotte-ot, Mirandát és Samanthát lehet szeretni vagy nem szeretni, de történetük és ízlésük kétség kívül ikonikussá vált. Ruháik, öltözködésük azóta is formáló erejű, na de gondoltál már valaha arra, hogy egyes kajákat is sokan miattuk ismertek és szerettek meg? Bizony, Carrie szinte mindennel kultuszt tudott teremteni!

1. McDonald's

Gyorskaja és egészségtudatosság ide vagy oda, Carrie imádta a mekit, főleg a sültkrumplit - ezt Bignek vagy az ő oroszának is tudomására hozta. Mondjuk úgy könnyű, hogy kb. 40 kiló :)

2. Cosmopolitan

Ez a koktél a nagy sorozatkedvenc alkoholfronton - a sima vodka mellett, persze. Ez a szép rózsaszínes ital nem egyszer tűnik fel a lányok kezében, amit egyébként hivatalosan vodka, áfonyalé, triple sec és lime alkot.

3. Magnolia Muffin

A rózsaszín csoda, amit azóta is sokan kívánunk, valljuk be - akkor kerül elő a sorozatban, amikor Carrie bevallja Mirandának, hogy tetszik neki Aiden. A habos-krémes muffin és a hozzá tartozó cukrászda karrierje (állítólag a New York-i Bleeker Street-en található bolttal az élen) azóta ível felfelé. 

4. SUSHI

Na jó, ez Samanthához kötődik, de mindenképpen emlékezetes - nálunk a kétezres évek elején még elvétve ettek az emberek sushit, de Sam már ekkor a testén tálalta a falatokat - ezúttal hiába.

5. A nyers étel (raw food) őrület

Ez is Samantha "sara" - a nyers ételek divatja talán itt hangzik el először, és a csodás szőke Smith is itt bukkan fel, mint pincér. A búzafűlevet nem is említjük...

6. A Frozen Yoghurt /Fagyasztott joghurt

Az egyik 2004-es epizód alkalmával kanalazza ezt a csodát Miranda és Carrie - a dolog csalóka, és a kalóriákra (félvállról) figyelőket könnyen megtévesztheti, hiszen tény, hogy "csak" joghurt, de a rengeteg rápakolt gyümölcs, csokiszórat és cukorka már alaposan megdobja a számokat...
 

(via spoonuniversity)

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!