Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

6 konyhai trend, ami reméljük, hogy soha többet nem tér vissza

Csak bízni tudunk abban, hogy ezeket a most éppen elavultnak tekinthető trendeket soha többet nem kell végig szenvednünk a jövőben! 

Jó emlékkel gondolunk vissza azokra az időkre, amikor még Réka bútorokkal volt beépítve minden lakás, és laminált padló vagy járólap helyett linóleummal volt lefedve a konyha. Az elmúlt időkben rengeteg lakástrend hódolt, amit mi is előszeretettel beépítettünk otthonunkba, a legújabb trendek azonban porba tiporják az eddig megszokott stílusokat. Te melyik „régi” konyhai trendet törölnéd ki az emberiség tudatából? 

Linóleum

Teljesen felfoghatatlan és indokolatlan….akár a konyháról, akár az étkezőről legyen szó. Tegyünk magunknak egy szívességet és linóleum helyett váltsunk járólapra. 
 

Terazzo járólap

1930 és 1970 között az Egyesült Államokban rendkívül népszerű volt, ám most a tervezők inkább az olyan anyagokat részesítik előnyben, mint a gránit és a márvány, ami a konyhákban nemcsak divatos, hanem praktikus is! 
 

Toszkán konyha

Ez a stílus mindenütt megtalálható volt a 2000-es évek elején, de a mai konyhák inkább egy tágas, világos főzőhelyiség létrehozására összpontosítanak. A sötét, szűk konyhák ideje lejárt – szerencsére!
 

Fenyő bútorok

A lakás minden sarkában megtalálhatóak voltak a 90-es években ezek a nehéz bútorok, legyen szó nappaliról vagy épp az étkezőről. Erősen felejtős!
 

Műanyag gyümölcsök

Ugye mondanunk sem kell? Ki ne emlékezne az étkező vagy a konyha asztalára kipakolt csodaszép, műanyag szőlőre? Szerencsére nagyon kikoptak már az otthonokból, és jól is van ez így! 
 

Drapériák a konyha ablakon

A kevesebb néha több, ami egy nagyon jó mondás. A túl sok drapéria-sötétítő párosítás összenyomja az ablakot. Fontos, hogy a konyha világos legyen, ezért is szívből örülünk, hogy ez a trend is búcsúzott az elmúlt években a konyhákból! 
 
Téged melyik akasztott ki a legjobban?
 

EZ IS ÉRDEKES: 

via elledecor

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Antalbaba
Antalbaba Wed, 2019-12-25 09:44

Bárminek is becézzük a PUHA padlót, sok töréstől-zúzástól menti meg az embert. Ami a kövön ripityomra menne /esetleg a padlóval együtt/, az sokszor csak tovapattog és köszöni, megvan;-)

Bigsam
Bigsam / Bigsam Sun, 2019-12-22 09:58

Kedves Németh Orsi. Ezt ne erőltesd. A műanyag gyümölcs és a drapéria kivételével nem sokat ér a cikk, ahogy az utóbbi idő sok kis szinese (mi fölösleges a konyhában, stb.). A linóleum nem összekeverendő a PVC-vel, vannak kiváló minőségúek, ráadásul ahol nincs padlófűtés, ott a melegburkolat kellemesebb, mint a hideg. A fenyő bútor teljesen elfogadható, kifejezetten könnyed darabok, csak felületkezelni kell. A járólap Terrazzo, nem Terazzo. Az egyik legjobb minőségű, legstrapabíróbb anyag, elég szétnézni a régi bérházakban. Ráadásul a rengeteg féle kivitelezési lehetőség miatt rendkívül változatos lehet, csak fantázia kell hozzá. A toszkán stílusról meg... Nem tudom honnan jött a sötét, szűk konyha képzete. A toszkán stílusban a nyitott terek és a központi konyha a lényeg, amely halvány színekkel és nagy helyekkel, nyitott polcokkal operál. Ráadásul mellékelve egy világos konyha képe...

Motyóbábi
Motyóbábi Thu, 2019-09-19 14:20

mi akasztott ki legjobban? a cikk. mert az rendben van, hogy a műanyag gyümölcsök valóban igénytelenek, de ugyan ne mondja már nekem, hogy inkább az ikeás műanyag bútorlap, mint a fa! (mellesleg a bútorlap még nehezebb)
sajnos a cikkírónak még nincs elég tapasztalata, csak trendekben gondolkodik, mint egy gyerek. kár a cikkért, mert a témában sokkal több van, mint amit sikerült neki összeollózni.

pasztoi_istvan
pasztoi_istvan Mon, 2019-08-12 20:51

A cikkíró kerüli a fazont a szezonnal. A panelekbe soha nem raktak le linóleumot. A linóleum környezetbarát, de drága. A PVC padló meg olcsó... Az került a házgyári épületekbe.

marianna1211
marianna1211 Sat, 2019-08-10 13:37

Nagyjából egyetértek, egy pontot kivéve. A fenyő bútor újra nagy divat lett. Én személy szerint nagyon szeretem. Természetes, szép és tartós. A mai modern bútorok jó, ha 10 évet kibírnak. Utána ki lehet dobni, ellentétben a fával, ami felújítható és szinte örökös.