Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

7 csodálatos konyha, ami a te képzeleted is beindítja, ha felújításon töröd a fejed

Egy modern konyha nemcsak letisztult és szép, hanem nagyon praktikus is. Mutatjuk, mire gondolunk! 

Rengeteg természetes fény

 
Nemcsak letisztultság és egyszerűség jellemzi a modern konyhákat, a tervezők már komoly hangsúlyt fektetnek arra is, hogy kellő fényben tündököljön a helyiség. 
 
 

Mindenki kiélheti a kreativitását

 
A mai modern világ minden trendnek kedvez, még a hajmeresztő ötletekkel is tud mit kezdeni. A praktikus mellett a bohém stílus is helyet kapott a konyhákban, amitől minden főzőhelyiség egyedivé válik.
 
 

Színek játéka

 
Tényleg minden lehetséges: ha szeretnék egy kis csavart a konyhánkba, és nem egy egyszerű fehér helyiségre vágyunk, akkor használjuk a színeket. Ez a púderrózsaszín és fehér összeállítás például teli találat. 

 

Merjünk kísérletezni

 
A színek mellett a világítással is érdemes kísérletezni. Egyedi, praktikus és ötletes lehet a  végeredmény. Adj egy kis pluszt a helyiséghez, ne csak egy munkafelületet lássunk benne.
 
 

Ridegség helyett meleg burkolatok

 
Egy modern konyha attól, hogy letisztult, melegséget is áraszthat a megfelelő burkolatok kiválasztásával. Nyugodtan csempésszünk fa felületeket, matt zöldet a konyhába is, meg fogja hálálni. 
 

Újdonság varázsa új szintre lép

A trend előrejelzések szerint 2020 véget vet az amerikai típusú konyháknak. Ha épp felújítás előtt álltok, akkor gondoljátok végig a következő egyszerű, de annál praktikusabb ötletet. Az üvegfalas megoldás igaz elválasztja egymástól a konyhát és a nappalit, de az üvegfelületeknek köszönhetően a légiesség megmarad. Ez a trendiség következő lépcsőfoka! 
 
 

Variáljunk, de csak könnyedén!

Az a jó egy modern, letisztult konyhában, hogy könnyen változtathatunk a megjelenésén nagyobb átalakítás nélkül is. 
 

Ez is érdekelhet: 

 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!