Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

8 film, amit minden kajarajongónak látnia kell - újra és újra és újra

8 film, amit ha szeretsz enni, tuti, hogy nem csak egyszer láttál - különös tekintettel a főzős-evős jelenetekre. Dőlj hátra, csorogjon a nyál! (x)

Este, kimerülten, éhesen mi lenne jobb, mint vacsoráddal az öledben megnézni egy gasztrós filmet? Mi ezeket ajánljuk – sanszos, hogy láttad őket, de nem lehet elégszer újranézni, főleg azokat a bizonyos jeleneteket!

1. Ízek, imák, szerelmek

Julia Roberts testi-lelki utazása néhány kultikussá vált kajajelenettel megspékelve – gondoljatok csak a spagettikre vagy a pizzára !

Rendeld meg a bestseller könyvet itt!

2. Csokoládé 

Ez az a film, amit anno emlékszem, hogy csokival a kezemben néztem végig a moziban – figyelmeztettek előre, hogy csak így lehet bírni. Tény. És akkor ott van még Johnny Depp is.

Ha megkívántad:

3. Bridget Jones naplója

2001-es film (úristen, de rég volt), de a kék leves és a szárával szervírozott kapribogyós fogás belénk égett örökre. De helyette mindig jöhet a rántotta!

 

 

4. Julie & Julia  

Julia Child és Julie összefonódása, hangulatos párizsi főzőiskola, hagymavágás, kacsacsontozás, vajimádat. Azóta tudjuk, hogy a gombát nem szabad összezsúfolni, különben nem kap szép színt! A film egyik kultikus étele ízHUSZÁRT is megihlette.

Tudtad?

Rendelj most a lira.hu webáruháztól 2000 Ft felett, és könyveidet az MPL ingyenesen kiszállítja! Több mint 3000 átvételi pont közül választhatsz!

Az akció időtartama: 2017. november 1.-30.

5. Az élet ízei

Mutassatok egy embert, aki nem akarja azóta is kipróbálni az ominózus indiai omlettet, amit az egyik kulcsjelenetben készítenek!

Rendeld meg a filmet itt!

6. Szindbád

Huszárik Zoltán 1971-es filmdrámája, melyben Latinovits híres velő- és húslevesjelenete tényleg örök emlék. 

Rendeld meg a filmet itt!

7. A Séf

Apa és fia nyálcsorgatást előidéző sajtos melegszendvicse – azóta is sokszor eszünkbe jut, hogy láttuk a moziban!

8. L'ecsó

A híres lecsójelenet – ami igaziból ratatouille, azaz lecsó franciásan, padlizsánnal, sok zöldséggel. Igencsak maradandó ez a jelenet, főleg egy patkánytól :)

Ha pedig magad főznéd, némi extrával:

Rendelj a lira.hu webáruháztól most, és az MPL ingyen szállítja! Az akció időtartama: 2017. november 1.-30. Részletekért kattints ide!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!