Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

8+1 híresség, aki megpróbált betörni a gasztroiparba, de csúfosan elbukott

Vannak olyan színészek, rendezők és énekesek, akik nemcsak a tehetségükkel, de a jó üzleti érzékükkel is próbálnak nagy pénzeket kaszálni. Ez nem mindig sikerült...

1. Ashton Kutcher

Az amerikai színész nem is olyan rég még egy trendi budapesti étteremben ebédelt feleségével. Kutcher nem csak enni szeret, de egy saját éttermet is nyitott 2007-ben Atlantában Wilmer Valderramával. Az olasz étteremben nem volt semmi egyedi, így 2012-ben le is húzhatták a rolót.

2. Hulk Hogan

Terry Gene Bollea ismertebb nevén Hulk Hogan, amerikai pankrátor még 1995-ben szállt be egy plázában nyílt tésztázóba, amit ő maga is promotált reklámfilmekben. Hiába a nagy médiafelhajtás, az étterem egy év múlva bezárt.

3. Kim Kardashian

Az egyik legnépszerűbb amerikai celeb a gasztrobizniszben kevésbé volt sikereres. 2010-ben vaníliás cupcake-ket dobtak a piacra a támogatásával. A termékek nem sokáig voltak elérhetőek.

4. Heidi Klum

Bár az alakján nem látszik, a német modell imádja a gyümölcsös gumicukrokat. Olyannyira szereti őket, hogy 2006-ban Heidi Klum Gyümölcsös Flörtjei fantázianéven dobta piacra saját kollekcióját. A cukorkák egyáltalán nem tartalmaztak zsírt, és Heidi annak ellenére állította róluk, hogy egészségesek, hogy rengeteg cukrot tartalmaztak. Talán ez az aprócska hazugság okozta a gumicukik vesztét.

5. Eva Longoria

A gyönyörű színésznő egy nőközpontú éttermet nyitott Las Vegasban, 2012-ben. Az étteremben kis adag steakeket készítettek, és a desszerthez egy tükör is járt, aminek segítségével a nők meg tudták igazítani a sminkjüket. Az éttermet végül az egészségügyi hatóságok záratták be 2014-ben.

6. Jennifer Lopez

J. Lo a puerto ricói gyökerei felé próbált nyúlni, amikor 2002-ben megnyitotta Madre's nevű éttermét Los Angelesben. Az étterem nem vesztette el kezdeti varázsát, és hat évig fent tudott maradni. 2008-ban zárt be.

7. Steven Seagal

Az amerikai akciófilmszínész az energiaital piacon próbálta volna megtalálni a piaci rést. Nem sikerült neki...

8. Steven Spielberg

A filmrendező egy speciális tematikájú éttermet nyitott még 1994-ben, torpedó alakú kabinokkal, búvárokkal, víz alatti speciális effektusokkal, és tengeralattjáró formájú szendvicsekkel. Azonban még ez is kevés volt ahhoz, hogy az étterem életképes maradjon. 1999-ben a vendéglátóhely végleg bezárt.

+1. Bangó Margit

Magyarországon is van néhány híresség, aki próbálkozott az étterembizniszben, de végül nem sikerült maradandót alkotnia. Bangó Margit 2010-ben nyitott éttermet egyik barátnőjével. Három év múlva azonban be kellett zárniuk. Elmondásuk szerint azért, mert megemelkedett a hely bérleti díja, kétszázezerről havi egymillióra.

...ezeket láttad már?

via Insider

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!