Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

9 ellenállhatatlan recept csirkecombhoz

Süthetjük, tölthetjük, főzhetünk belőle ragut vagy palacsintatölteléket - bárhogyan készítjük, biztos, hogy a csirkecombból olcsón összehozhatunk egy kiadós vacsorát!

Megértem, hogy a csirke a legnépszerűbb húsféle: semleges íze könnyen variálható, igen kiadós, és az ára is kedvező. De ha már csirke, akkor inkább combot vegyünk mell helyett, hiszen az előbbi sokkal szaftosabb és ízesebb, így a belőle készült ételek is sokkal finomabbak lesznek. Ne tántorítson el használatától az sem, hogy csontos, mert otthon is egyszerűen ki tudjuk szedni belőle (itt egy videó), vagy bátran kérjük meg a hentesünket, aki néhány másodperc alatt alatt eltávolítja azt, amire nincs szükségünk!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!