Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

91 évesen kezdett edzőterembe járni ez a bácsi

Nagyon meglepődtek a konditeremben dolgozók, mikor meglátták, hogy a nagypapa, aki szorgalmasan jár hozzájuk edzeni, elmúlt már kilencven éves!

Tavaly év elején döntött úgy az Alabamából származó Lloyd, hogy edzeni kezd. A lelkes nagypapa heti három alkalommal jár le a terembe, immáron egy éve. A dolgozók előtt viszont csak nemrég vált egyértelművé, hogy elmúlt már 91 éves!

A konditerem annyira büszke volt a bácsira, hogy történetét azonnal megosztották hivatalos Facebook-oldalukon, ami futótűzként kezdett terjedni az interneten. A posztban egy képet is kitettek róla, és az adatlapját is megosztották, nehogy valakiben is kétely merüljön fel a korát illetően. 

Lloyd egyébként azért állt neki ennyi idősen az edzésnek, hogy jobb formába lendüljön, és erősödjön a fizikuma, hiszen észrevette, hogy egyre nehezebb számára a hétköznapi feladatok ellátása. Kedvencei a súlyzós edzések és a futópad.

A nagypapa azt is megosztotta, hogy számára egykori édesapja a minta, aki ugyanezt az attitűdöt képviselte: nem ismert lehetetlent, és soha nem adta fel, még idős korában sem. Így Lloyd is eldöntötte, megőrzi az erejét, és tesz az egészségéért, amíg csak tud.

Ezeket olvastad már? 

via 

Címlapkép: Foxnews 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!