Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Akarsz több mint félmilliót keresni egy hónapban? "Csak" ennyit kell tenned érte

Sajnos nem itthon ajánlanak ilyen fizetést a vendéglátósoknak. Mutatjuk, hova kell utaznod, ha 800 ezer forintos fizetést szeretnél.

Álomfizetés a vendéglátásban? Itthon valószínűleg kevés olyan hely van, ahol félmilliós fizetést ajánlanak egy éttermi dolgozónak, hiába a munkaerőhiány. Budapesttől 800 km-re viszont, Günzburgban egy vidámparkba keresnek a márciustól novemberig tartó szezonra éttermi dolgozót 1400-1600 eurós (kb. 451-515 ezer forint) nettó kereseti lehetőséggel. Ehhez még jön a borravaló is, a számos plusz kedvezmény, és a gyerekeseknek német családi pótlék – szúrta ki a Pénzcentrum. Persze, a munkához elengedhetetlen minimális német nyelvtudás.

De egy kicsit közelebb, az olasz-osztrák határ mellett egy kezdő segédpincér tapasztalat nélkül is megkereshet az  1750 eurót (561 750 forintot) egyetlen hónap alatt. A fizetés mellé pedig szállást is biztosítanak. 

A legjobban az járhat, aki német tudásával Tirolig megy. Ott egy Alpesi szállodába pincéreket toboroznak. Itt már elvárás a német társalgási szint az állás betöltéséhez, de  havonta akár 2500 eurót, tehát kb. 802 500 forintot is meg lehet keresni.

Csak összehasonlításképpen, Budapesten nettó 300-350 ezer forintért várnak felszolgálókat, teljes munkaidőben, egy szegedi álláshirdetésben pedig havi 300 ezer forintért várnak felszolgálókat az egyik ismert pizzériába.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!