Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Az Aldi új híreinek nagyon sokan fognak örülni

Az Aldi rengeteg újdonságra készül a közeljövőben, a létszámbővítés mellett például új termékekre is számítani lehet majd a szupermarketekben. 

Az Aldi magyarországi vállalatai az év végéig 250 új, kereskedelmi, logisztikai és informatikai munkahelyet hoznak létre Magyarországon – közölte az áruházlánc.

Bernhard Haider, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. ügyvezető igazgatójának bejelentése alapján áruházaikba jelenleg 100 új munkatársat keresnek, a biatorbágyi hűtőraktárba pedig 50 új logisztikai alkalmazott jelentkezését várják majd. 
 
 
Az új, 8800 négyzetméteres létesítmény a jövőben kétszeresére növeli majd az Aldi hűtőkapacitását Magyarországon, ennek függvényében pedig a kínálatban is bővülés lesz észlelhető – írja a hrportal.hu.
 
Újrahasznosítható csomagolást kapnak a saját márkás termékek
 
Bernard Haider az idén jelentkező gazdasági nehézségek miatt különösen fontosnak tartja, hogy az Aldi új munkahelyeket kínáljon, emellett pedig szintén fontos ügy maradt a fenntarthatóság és a beszállítói kapcsolatok fejlesztése is. 2025-ig az üzletlánc minden saját márkás terméke teljes mértékben újrahasznosítható csomagolást kap majd, ezek felhasználását pedig még 15%-kal csökkentik majd. 
 
Több magyar termék lesz
 
Emellett bővülni fog a magyar termékek kínálata, az igazgató pedig abban is bízik, hogy az Aldi újabb belföldi cégekkel építhet ki beszállítói kapcsolatot. A helyi vállalkozókat a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarával kidolgozott program segíti ebben, de az Aldi a magyar áruk külföldre juttatását is támogatja – közölte az igazgató.
 
 
Bernard Haider elmondta továbbá, hogy bár a plázastop miatt nem nyithatnak új üzleteket, a forgalomnövekedés az üzlethálózat kiterjesztése nélkül is indokolja az új munkatársak felvételét. Külön jó hír, hogy a kiskereskedelmet terhelő különadók miatt senkit nem kellett elbocsátaniuk, és jelentősebb átalakításokat sem kellett mérlegelniük. 
 
Az Aldi informatikai társaságai képviseletében Alireza Sadeghi, az ALDI International IT Services GmbH & Co. oHG igazgatóhelyettese közölte, hogy összesen 100 új munkatársat vesznek föl a következő hónapokban a magyarországi szolgálató központjaikba, így a Biatorbágyról Budapestre költöztetett iroda 120, a pécsi iroda 150 alkalmazottal működhet az év végére – derül ki a szakportál híréből.
 
Az Aldi 14 éve van jelen Magyarországon, jelenleg 145 üzlettel. Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. forgalma két évvel ezelőtt meghaladta a 18 milliárd forintot, az adózott eredménye pedig az 5 milliárd forintot. 
 
Ez is érdekelhet: 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!