Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Alkoholos italt itatott a gyermekével egy ausztrál anyuka

Persze rengetegen felháborodtak a dolgon, azonban az édesanya továbbra sem érti, mi ezzel a probléma.

Hatalmas port kavart nemrégiben egy ausztrál anyuka posztja a Facebookon. A nő lefényképezte, ahogy a másfél éves kislánya éppen belekortyol egy pohár sörbe, és ki is posztolta saját oldalára, ezzel a szöveggel: „Imád belekóstolni anya sörébe.”

Mivel az anyuka posztja nyilvános volt, azaz bárki megnézhette illetve megoszthatta, nem sokkal később hatalmas kommentháború kezdett kibontakozni alatta. Sokan bírálták a nőt, hogy nem lenne szabad ilyet tennie, hiszen egy ilyen kicsik gyermek szervezetében rengeteg kárt okozhat az alkohol.

Páran arra is felhívták a figyelmét, hogy jobb, ha azonnal letörli a képet, mert akár a hatóságok is eljárást indíthatnak ellene, ami odáig fajulhat, hogy még a gyermeket is elvehetik tőle.

A nő sajnos továbbra sem érti, hogy mi a baj a cselekedetével. Azt írta, hogy akinek problémája van a fotóval, bizonyára nem volt még anya, mert fogalma sincs róla, hogy működnek a dolgok valóságban. Kislánya csak egy kortyot kapott a sörből, mégis sokan úgy kezelik, mintha heroint lőtt volna be a neki. Hozzátette továbbá, hogy ő is kapott gyerekként egy-két kortyot, sőt amikor fogzott, édesanyja anno whiskyvel kenegette az ínyét.

(Azóta letörölte a fotót, és remélhetőleg belátta, mi volt vele a probléma.)

Ezeket olvastad már?

via

Fotó: Getty

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!