Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Állítólag Jamie Oliver is így nyomja a fokhagymát!

A fokhagymanyomó használata mindig necces - van aki csak azzal, van aki sose nyúlna hozzá. Lehet, hogy eddig túl bonyolultan használtuk?

Ti használtok fokhagymanyomót? Ha nem, miért nem? Mert a fele benneragad? Nehéz elmosni? Ezekre a válaszokra számítunk. De aki igen, az tuti, hogy előtte meg is szabadítja a héjától, igaz? NA. Úgy fest, ez tévedés, és nincs is rá szükség: a legújabb mánia, amire Jamie Oliver is esküszik, hogy megpucolni sem kell az adott gerezdet, egyszerűen bele kell tenni héjastul a nyomóba, és ezután a héj elválik, a gerezd pedig összenyomódik! ENNYI.

Ez is fokhagymás!

Fokhagymapucolás mikróban 20 mp alatt!

(via purewow)

Szólj hozzá!

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

balcsimami
balcsimami Mon, 2019-05-06 11:02

Jamie Oliver elég lezseren főz, körülötte több kg alapanyag, amit nem mindenki engedhet meg magának, és a káoszt sem.

Csaba1234
Csaba1234 Mon, 2019-05-06 10:58

Az szereti a foghagyma nyomót, akinek más mosogatja el. Inkább egy uborka szeletelővel darabolom, azt csak le kell öblíteni.

bettinea
bettinea Thu, 2016-03-31 11:56

De nem marad a húsának a nagy része is a fokhagymanyomóban? Még ha héj nélkül nyomom, akkor is marad benne; csak 2-3 nyomásra jön ki rendesen... Ha héjastul csinálnám dobhatnám ki a felét...

balcsimami
balcsimami Mon, 2019-05-06 11:00

Úgy van, akinek nem számít mennyibe kerül, mert, sokx arany árban van kg-ja, az kidobja a maradék héját hagymával együtt :-)