Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Állj le a folyamatos mosogatással! Igen, akkor is, ha önkéntes karanténban vagy!

Az önkéntes karantén meghozta az állandó sütés-főzés korszakát, ami miatt hegyekben áll a mosogatnivaló otthon. Mi mégis azt mondjuk: állj le a folyamatos mosogatással!
Akinek a munkája engedi, már egészen biztosan önkéntes karanténban van legalább három, de inkább négy hete. Biztosak vagyunk abban is, hogy mindenki eltervezte, mennyi szabadideje lesz otthon, végre lehuppanhat a kanapéra, és időt fordíthat a régóta kiolvasásra váró könyvekre, a rendrakásra a fiókokban és stb. A valóság pedig az, hogy sokan 0-24 órás ügyeletet tartunk a konyhában. Az állandó sütés-főzés eredménye pedig a folyamatos mosogatás, még mosogatógép mellett is.
 
 

 

Azt javasoljuk, lazíts, és picit vegyél vissza mert:

  • A mosogatás és a sok mosatlan edény megvár, neked viszont szükséged van egy kis énidőre. Igen, önkéntes karanténban is fontos a testi-lelki feltöltődés. 
  • Nincs mit tenni, a mosogató sosem lesz üres, a piszkos edények és poharak gomba mód nőnek. Fogadd el ezt a tényt!
  • Elfutni nem érdemes előle, hova is futnál?! Az viszont abszolút érvényes, hogy meghalni sem kell a mosogatás oltárán. 
  • Ne hazudj magadnak: a legfinomabb illatú mosószer és egy klassz zene sem teszi önfeledt élménnyé a mosogatást. 
  • Nyilván van a dolognak jó oldala is: március végétől volt időd olyan mosogatási technikát kialakítani, amit eddigi életedben még soha nem tettél. 

Gondold végig, vegyél egy nagy levegőt, és állj le a folyamatos mosogatással! Találj helyette egy olyan otthoni programot, ami kicsit kikapcsol, majd utána állj neki ismét a feladatnak. 
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

libaláb
libaláb Sun, 2020-04-26 14:38

Na jó, végül is én vagyok a hülye, hogy idekattintottam. Mit vártam egy ilyen címtől, ugye. Akkor hát majd a kosz közepén fogok olvasgatni, elvégre a beleszáradt kaját sokkal menőbb úgy kivakarni az edényből, hogy előtte lazítottam, mert ezt olvastam valami nagyon bugyuta női tanácsként.