Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Áramütést adhatsz magadnak ezzel a karkötővel, hogy leszokj a nassolásról

Inkább beletörődnél a plusz kilókba, mint hogy enyhe áramütést adj magadnak azért, hogy idővel végérvényesen leszokj az állandó nassolásról? Nagy dilemma!

Kicsit drasztikus megoldást találtak azoknak, akik nem tudnak leszokni valamiről, ami nagyon nem jó nekik. Például a napi három sajtburgerről.

Potom 200 dollárért a tied lehet egy szilikon karkötő, amivel SAJÁT MAGADNAK adhatsz egy lájtos áramütést, ha közeledik a csábítás. Elvileg nem fáj, de igen kellemetlen, főleg első alkalommal.

Plusz előnye, hogy egy applikáció is letölthető hozzá, amin keresztül akár egy barátod is működtetheti, ha azt látja, bűnözni készülsz!

Körömrágás, rossz gondolatok, social médiás leskelődés az ex után? Cigi, vagy a sokadik pohár bor? Esetleg az ominózus nassolási inger?

A mechanizmus lényege, hogy kondicionálja az agyunkat, hogy a csábító erő és az áramütés kellemetlensége közé egyenlőségjelet tegyünk. A két dolog összekapcsolódik, és leszokunk róla. Jobb esetben.

Kipróbálnátok? Így működik:

Vannak akik azonban kételkednek, mondván, ha nincs ránk ragasztva pillanatragasztóval, akkor úgyis előbb levennénk, minthogy bántsuk magunkat, néhány pszichológus szerint azonban ez a módszer tényleg működik.

via

címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!