Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Beverly Hills 90210: ez történt az egykor népszerű sorozat szereplőivel

Emlékszel a Beverly Hills 90210-re? A sorozat 30 (!) évvel ezelőtt indult, a szereplők élete pedig alaposan megváltozott...nem igazán a jó irányba. Mutatjuk, kivel mi történt!

A Beverly Hills 90210 sokunk kamaszkorához hozzátartozott, mivel valami olyan távoli és vágyott világot mutatott be, aminek legtöbben szerettünk volna a részesévé válni. A szereplők magánélete azonban már távolról sem alakult olyan fényesen, mint ahogy azt esetleg gondoltuk.

Shannen Doherty

Shannen Doherty régóta küzd rákbetegségével, és alig több mint 2 hete jelentette be, hogy jelenleg már 4. stádiumú daganattal harcol. A 48 éves színésznő a Good Morning America című reggeli műsorban mondta el, hogy a 2015-ben diagnosztizált mellrákja 2 év tünetmentesség után sajnos ismét kiújult.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ShannenDoherty (@theshando) által megosztott bejegyzés,

Luke Perry

Luke Perry (Dylan) a sorozat legfőbb szívtiprójának számított a ’90-es években. A színész azonban sajnos tavaly, 2019-ben 52 évesen vesztette életét egy stroke következtében.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sarah Paige (@sarah_in_the_90210) által megosztott bejegyzés,

Jason Priestley 

Jason Priestley sem tartozik a legszerencsésebbek közé egy sikertelen házassággal és egy frontális autóbalesettel a háta mögött. A színész még 2002-ben csapódott óriási sebességgel egyenesen egy falba, aminek következtében eltörtek a bordái és a feje is megsérült. A balesetből felépült, és azóta újra nősült.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jason_priestley (@jason_priestley) által megosztott bejegyzés,

Tori Spelling

Tori Spelling és férje, Dean McDermott több éven keresztül súlyos pénzügyi problémákkal küzdöttek, de legjobb barátnője, Jennie Garth sem Fortuna kegyeltje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tori Spelling (@torispelling) által megosztott bejegyzés,

Jennie Garth

Jennie Garth-nak sem volt szerencséje a szerelemben: háromszor ment férjhez. Az utolsó exével tavaly sikerült megegyeznie az anyagiakat illetően.

Ian Ziering

Ian Ziering is csatlakozik azon színésztársai sorába, akiknek tönkrement a házassága: 9 év és 2 gyerek után tavaly jelentette be Instagramján, hogy második feleségével is elválnak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ian Ziering (@ianziering) által megosztott bejegyzés,

Brian Austen Green

A színész házassága sem volt végül sikeres, ráadásul a gyerekfelügyeletért is harcolnia kellett exével, a színésznő Megan Fox-szal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) által megosztott bejegyzés,

Gabrielle Carteris

A színésznő arca egy filmes sérülést követően féloldalasan lebénult. 6 hónapba telt, amíg rendbe jött, ami idő alatt a sérülés a beszédkészségét is befolyásolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gabrielle Carteris (@gabriellecarteris) által megosztott bejegyzés,

És ha mindez még nem lenne elég:

A Fox csatorna ugyan a műsorára tűzte a Beverly Hills 90210-et, de egy évad után bejelentették, nem lesz folytatás. 

Ezeket olvastad már?

via 

címlapkép

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!