Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Beyoncé vegánságra csábítja 112 millió rajongóját

Beyoncé szavain 112 millió rajongó csüng. És ez csak az Instagramon. Ezt kihasználva a popikon jelenleg éppen vegánságra csábít mindenkit.

Beyoncé, a pop királynője, hogy ezzel a nagyon közhelyes titulussal éljünk, elég komoly kihívást indított: vegán életmódra szólította fel Instagram-követőit (a Coachella fesztivál áprilisi indulásáig legalábbis, ahol ő a fő fellépő), ami hozzávetőlegesen 112 millió embert jelent. A dolog erősen reklámszagú, mert egy ételfutárcég elérhetőségét is megosztotta követőivel, ami nem máshoz köthető, mint személyes tréneréhez, ez pedig  a 22daysnutrition.

Az eredeti bejegyzés:

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

A név arra az elvre utal, miszerint 21 nap szükséges egy új (jó) szokás felvételéhez vagy egy rossz elhagyásához. Beyoncé és férje, Jay-z eltökélten hisznek a növényalapú vegán táplálkozásban és életmódban Földünk és szervezetünk védelme érdekében, ezért is propagálják a weboldalt, ami Amerika szerte nyújt lehetőséget az egészséges, 100%-ban vegán, adott esetben súlycsökkentő, tiszta („clean”) ételek fogyasztására, rendelésére.

Vegán receptajánló:

Még több vegán étel itt.

Ez egyébként nem az első ilyen jellegű felhívás az énekesnő részéről – a sztárpáros már 2013-ban teljesítette első 22 napos vegán diétáját.

A videót itt találjátok:

Mit gondoltok, tudnátok vállalni, hogy vegánok lesztek, azaz minden állati eredetű alapanyagról lemondtok, akár még a bőrkabátokról, cipőkről is?

Ezeket láttad?

fotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!