Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bizarr dolgok, amik nem ételek, mégis megettük őket kiskorunkban

Nyugtassatok meg, hogy ti is megettetek kiskorotokban minden hülyeséget? Na jó, nem mindent, de ami jó illatú vagy izgi állagú volt, azt igen...

Rájöttünk, hogy mindenki, mi is, és legfőképp Ti is imádjátok a retró, nosztalgikus cikkeket és témákat, egyszerűen nincs mese, ami érzelmeket mozgat és emlékeket, az mindig nyer – nem vagyunk robotok! És memóriánk is van. Például arra is emlékszünk, miken nyammogtunk kiskorunkban a menzás ebéden és anya melegszendvicsén kívül. Ugye?

Kíváncsiak voltunk, és kikérdezgettük egymást a témában, kiderült, az ovis ízlés hasonlít, és a környezetünkben levő izgalmas tárgyak szinte mindegyikére kiterjedhet az ízlelés kíváncsisága.

Ezt láttad?

22 retró játék, amitől folyik az örömkönnyünk

Szóval ezek a válaszok jöttek:

„Volt egy kék egeres fogkrém, és azt nyomtam a számba a tubusból – szerintem azóta sem csináltak olyan finom fogkrémet. Valamint nekem kiskoromban laringitiszem volt – egyfajta asztmás ugatós köhögés – , amire lándzsásútifű-szirupot kellett igyak. Kicsit rácsúsztam a löttyre, képes voltam úgy inni, mint más a vizet. A szirupban amúgy van némi alkohol, tehát 5 évesen kb. alkesz voltam” – mondja Stefi, a mi csodás videósunk, aki mára erős tonhalasbulgur-függő.

„Én radírt ettem nagyobb mennyiségben. Soha nem fájt tőle a gyomrom, ez alapvetően csodaszámba megy. Ja meg papírzsebkendőt” - Anna nagy gurmand a mai napig, de ma már csak az ázsiai fűszerezésű radírok mozgatnák meg.

„Hó, fogkrém, rágó”Gábriel kimerítő válaszához csak annyit tudnánk hozzáfűzni, hogy megértjük, illetve hogy a hóval akkor azért vigyázzunk, ha sárga.

Receptajánló:

„Nekem a tusfürdők, samponok, szappanok megkóstolása volt a fétisem. Nyilván a jó illatuk miatt azt gondoltam, hogy az ízük is hasonló volt. Plusz GUMILABDA <3 Szétrágcsáltam a kipörgetős 100 Forintos lasztikat, néha falatoztam is belőle. Extrémebb kedvembe az orromba is toltam. Hó, jégcsap, alap” - új kollegánk, Donáta nem spórolt az alapanyaggal, mindenbe belekóstolt, amit csak ért, így erősödik az immunrendszer alapon.

„A szalvéta alap volt 1-2. osztály környékén, az volt a menőség nonpluszultrája, ha kenyérgalacsin belsejébe rejtve megetted a menzán (hogy a tanár ne vegye észre). A másik ilyen a rágó lenyelése volt, az különösen akkor volt menő, ha a tanár rád szólt, hogy miért van rágó a szádban, mire azt mondtad, hogy már nincs. Egyéb: tesómmal az elemnyalogatás volt a saját belsős kihívásunk, de meg azt nem ettük szerencsére”Petra őszinte vallomása, de megnyugodhat, az elemet sanszos, hogy mindenki nyalogatta!

Nálatok mik voltak ezek az ehetetlen kedvencek?

Ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!