Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Biztos módszer: így űzd el a bűzt a konyharuháidból!

Eleged van már abból, hogy a konyharuhád mosás után is büdös marad? Itt egy biztos módszer, amivel elűzheted a rossz szagokat!

Annyira jó érzés tiszta konyhában nekifogni a főzésnek. A munkalap vagy a mosogató tisztítása nem egy nehéz feladat, ami viszont kifoghat rajtad, az a konyharuha illatosra mosása. Valószínűleg már neked is meggyűlt vele a bajod. Hiába mostad ki sok öblítővel, büdös maradt, vagy nem is az, inkább konyhaszagú. 

A konyharuha melegágya a gombáknak, baktériumoknak is. Korábban már mutattunk 2 trükköt, amik segíthetnek elűzni a szagokat. Most itt van egy új módszer, ami lehet nem is annyira új, hiszen néha nagymamáink is alkalmazták: a konyharuha KIFŐZÉSE.

Nem kell tehát megválnod a büdös konyharuháktól, egy rendkívül egyszerű és hihetetlenül hatékony módszer segítségével elűzheted a rossz szagokat. Semmi másra nincs szükséged, mint mosogatószerre, ecetre, egy nagy fazékra és egy főzőkanálra:

  1. Töltsd meg a nagy fazekat vízzel, körülbelül a háromnegyedéig!
  2. Adj hozzá két kiskanál mosogatószert és fél csészényi ecetet!
  3. Tedd a rongyokat a vízbe, majd forrald fel az egészet! Kevergetés mellett, 10-15 percig kell főzni konyharuhákat. 
  4. Öntsd le a rongyokról a vizet! Várd meg, míg kihűlnek. Jöhet a kézzel csavarás, és mehetnek is a szárítóra

Miután a konyharuhák megszáradtak, nem árt őket kimosni meleg vízben, a szokásos módon. Így biztos, hogy nem lesznek többé büdösek a konyharuháid!

Ezeket olvastad már?

via The Kitchn

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!