Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bogár Márk, a sárréti csilifarmer sajtbureszétől volt hangos a #HÁZIMENZA LIVE

Igazi ízorgiát hozott el a #HÁZIMENZA LIVE tegnapi adásában Bogár Márk és Szandra Luca, akik jalapeno popperst és sajtbureszt készítettek, retkes káposztával. Nézzétek meg!

#HÁZIMENZA LIVE tegnapi vendégei a csili szerelmesei, Bogár Márk, a Sárréti Chilifarm tulajdonosa, és Sándor Luca voltak. Egyenesen a sikeres magyar csilitermesztőtől tudhattátok meg a tökéletes jalapeno poppers fortélyait, de, ha ez nem lenne elég, a legtutibb sajtbureszt is elkészítette nektek Márk és Luca a konyhájukban, retkes káposztakörettel. Ha lemaradtatok a videóról és a receptekről, a Nosalty Instagramján visszanézhetitek őket! 

Bogár Márk és Szandra Luca #HÁZIMENZA LIVE videóját ITT nézhetitek meg:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NOSALTY (@nosalty) által megosztott bejegyzés,

A Nosalty #HÁZIMENZA Facebook-csoportja a karantén első napjaiban született, és célja, hogy többek közt gyors és költséghatékony receptekkel, hasznos tippekkel, valamint kreatív ötletekkel várja azokat az olvasókat (is), akik a kialakult helyzet miatt ragadnak először fakanalat, de azokat is, akik már haladók.

Emellett a Nosalty Instagramján elindult a #HÁZIMENZA LIVE is, melyben a koncepció szintén az otthonfőzés. Az élővideós sorozatban a csoport tagjainak közismert és civil tagjai jelentkeznek hetente többször live-videóval, melyben beavatják a követőket abba, hogy náluk hogy működik a #HÁZIMENZA. A saját konyhájában élőben főzött és osztott meg hasznos tippeket vagy szuper gondolatokat az otthonfőzés jegyében többek közt Eke Angéla, Hédinke, Caramel és Szilágyi Szilvi, Puskás Peti és Dallos Bogi, Gáspár Bea, Kiss Ramóna, Anzselika HabpatronPalya Bea vagy Földes Eszter.

A #HÁZIMENZA LIVE hétfő kivételével minden nap jelentkezik este 7 óra környékén, tartsatok velünk a Nosalty Instagramján!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!