Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brutális méretű Kinder Maxi King tortaszörnyet készítettünk

Lemásoltuk a boltokban kapható Kinder Maxi Kinget, ráadásul brutálisan nagy méretben. Ha elkészíted valakinek, az illető biztosan imádni fog élete végéig.
Az amerikaiaknak nagyok a házaik, nagyok az autóik, evidens, hogy kajákból is hajlamosak túlzásokba esni. De miért? Talán azért, mert az extravagancia és a méret a jólétet és a státuszt jelképezi. A színpompás smoothie-bowlok és unikornisos frappék által kikövezett kajatrendek legújabb kilométerkövei a hatalmas ételek.
 
 
Nem nagyok, nem túlzóak, hanem irdatlanul hatalmasak. Dehát, ha a méret valóban számít, akkor a kajáink is legyenek brutál nagyok, nemde?
 

A hatalmasságmánián felbuzdulva a Nosalty szerkesztőségében elkészült egy XXL torta. Gigantikus méretben alkottuk újra az egyik kedvenc, bolti forgalomban kapható desszertet. Fogadjátok szeretettel szörnyszülöttünket: A KINDER MAXI KING TORTÁT!

A Kinder Maxi King torta receptjét itt találod!

 
A Guinness rekordok könyvébe ugyan nem fog bekerülni a három kilós tortacsodánk, de a világ számos országában készítettek már olyan ételeket, amik bizony méretükkel írták be magukat a kajatörténelembe.
 
 

Nézzétek meg, milyen hatalmas hülyeségekről írtunk már:

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!