Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brutális méretű karamellás Kit Kat szeletet készítettünk

Lemásoltuk a boltokból jól ismert Kit Kat szeletet a lehető legnagyobb méretben, karamellás verzióban. Két kiló tömör csoda. Készítsd el, és a család rajongani fog érte(d)!

A közösségi média, a TV-szpotok és az óriásplakátok mind szebbnél szebb és tökéletesebb nőket, férfiakat, és a nagyobbnál nagyobb termékeket tolnak az arcunkba. Egyre méretesebb autók, telefonok, házak, ételek mindenütt. És CSOKIK!

Mi most egy ultrabrutál édességet hoztunk nektek, amit a boltok polcairól már jól ismertek. Ez a csokival beburkolt nápolyi a leghíresebbek egyike: a Kit Kat! Most elkészítettük 2 kilós, karamellás változatát, hogy felborzoljuk kicsit a vércukorszinteteket. Harapj egyet te is, ha bírsz!

Az XXL karamellás Kit Kat szelet receptjét itt találod!

A méret a lényeg?

A Guinness rekordok könyvébe ugyan nem fog bekerülni a két kilós szeletünk, de itt a kihívás volt a lényeg, mert azokat tényleg szeretjük. Főleg a nagyokat!

Sokak szerint nem számít a méret, mások az élet minden területén fontosnak tartják, hogy hatalmas dolgok vegyék körül őket. Az Amerikából eredeztethető méretkultusz mindenhova begyűrűzik, még mi is elkezdtünk óriásrecepteket gyártani. Mert sajnos olyan jók!

Csekkoljátok, és készítsétek el Ti is!

Ezeket is nézzétek meg:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!