Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bryan Adams keresetlen szavakkal esett neki a húsevőknek

A híres énekes nem válogatta meg a szavait, amikor beszólt a húst fogyasztóknak és felszólította az embereket, hagyják abba a bálnavadászatot, mert tönkreteszik a bolygót.

A híres zenész és fotós, Bryan Adams régóta a vegánok táborát erősíti, most pedig beszólt mindazoknak, akik állatokat ölnek meg azért, hogy finom falatokat fogyaszthassanak, ezzel ugyanis „elcseszik az egész földet”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bryan Adams (@bryanadams) által megosztott bejegyzés,

Instagram oldalán egyik legutóbbi figyelemfelkeltő bejegyzésében egy pólót visel, amin a következő felirat olvasható: „Kérlek hagyjátok abba a bálnagyilkolást!”.

A poszt alatt pedig az állattenyésztésről is megosztotta a gondolatait. Aggodalmát fejezi ki azzal kapcsolatban, hogy ezeket az általa csak „csodálatos óriásként” emlegetett állatokat még mindig levadásszák élelmezési célokra olyan országokban mint Japán, a Feröer-szigetek vagy Norvégia. 

A teljes posztért katt a képre:

Bryan Adams többször is beszélt már a nyilvánosság előtt a növényi alapú étrend előnyeiről, és arról, miért lett ő maga is vegán, hogyan hat ez a saját egészségére, és mennyi pozitív hatással bír a környezetünkre is. 

Az énekes mindig is kiállt az állatok jogaiért, ő maga is kutyák között nőtt fel, akikre mindig családtagként tekintett, erről korábban nyilatkozott a PETA-nak. Már fiatalon elítélte az állatokkal való kegyetlenség legkisebb formáját is, később pedig rájött, csakis azzal tud azonosulni, ha teljes mértékben kizárja a húst az életéből, és vegán lesz.

Ezeket olvastad már?


Címlapkép: Getty

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!