Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csavard el a fejét a gyomrán keresztül, és a pasi valósággá válik!

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út, és abból, hogy mi a kedvence, még több szokására is következtethetünk. (x)

Ki tudja, honnan származik ez a mondás. Sokak szerint csak falusi legenda, és mi tagadás, legtöbben, akik igaznak tartják, a női nem képviselői. Az viszont valós, hogy a régi vidéki világban a leánynak értenie kellett a főzés tudományához, úgy adták férjhez, hogy ne valljon szégyent a sparhelt mellett. Manapság – az előrecsomagolt élelmiszerek és gyorskaják galaxisában – már csak ritkán állnak ott édesanyjuk mellett a lányok a konyhában főzés közben. Sokan életükben még egy rántottát sem próbáltak meg elkészíteni. Ezzel a cikkel a ma felnövő generáció lányainak próbálunk segíteni, hogyan csavarják el kiszemeltjük fejét.

Minden mondásnak van igazságtartalma, ez egyszer szent. Ha nem működik a dolog az ágyban, akkor főzhetsz Te bármilyen hatfogásos francia vacsorát a fiúdnak, csak a főztöd miatt nem valószínű, hogy melletted marad. A kétbalkezes konyhatündérekre meg előbb-utóbb rájár a rúd, folyamatos beszólogatások tárgya lehet, aminek végérvényes szakítás lehet a kimenetele. Most a legjobb megoldást nyújtjuk nektek: tudakoljátok meg az uraság kedvenc ételét, és készítsétek el ennek egy egyszerű, könnyen összedobható változatát, mutatjuk, hogyan!

Könnyű receptek leveses pasiknak

Jöjjön a legényfogó leves, menj a biztosra! A leves amúgy is az egyik legmenőbb és legkönnyebben elkészíthető fogás – Nem tudod túl hígra főzni. Ha elmarad az íze a várttól, utána fűszerezheted.

Húsimádók kánaánja

Hagyd most a nehéz eseteket, mint a pulykamell. Ha nem pácolod be, akkor könnyen kiszáríthatod. Néha a legnehezebbnek tűnő falatok lesznek a legegyszerűbbek. A férfiak nagytöbbsége a marhára és a sertéshúsra esküszik, vedd a legnemesebb részüket. Hidd el, steaket sütni nem nagy ördöngősség, és a hatás százszázalékos!

Inkább sült zöldség, mint főzelék

A legkönnyebben a főzelékkel tudsz befürödni, hát válassz más köretet a husid mellé. A rizsfőzés sem megy általában elsőre. Dobj inkább egy tepsi újburgonyát vagy pár zöldséget a sütőbe, hogy egyszerűsítsd az életed.

Menj biztosra szendviccsel

A kevésbé bevállalósak kezdjék szendviccsel a pályafutásukat. Egy felturbózott melegszendvics minden esetben jólesik. Ez kiegészíthető valamely tojásétellel, mert a rántottakészítést is el kell kezdeni valamikor.

Tuti fogás sütivel

Az édesség a legbiztosabb legénystoppoló módszer: készíts sütés nélküli desszertet, ez neked is nagy könnyebbség!

Keresd meg most életed párját a Randivonal segítségével!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!