Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csodaszép, a levendula színeibe öltözött talpig lila konyhák, amiket látnod kell

Hamarosan ismét beindul a levendula szezon: te is szereted ennek a nyugtató illatú csodaszép virágnak a színét? Mire vársz, csempészd be a konyhádba!

Mondjuk ki: a lila színnel megbolondított konyhák nem mindennapi látványt nyújtanak, nem is túl gyakori választás a háztartásokban. Mi is szkeptikusak voltunk, hogy áll a lila a konyhának, de be kell valljuk, a fotókat megnézve, minket meggyőzött ez a merész színárnyalat!

1. Kísérletezőknek

Bármennyire is szeretjük a lilát, nyilván nem indítunk teljes tatarozást azért, hogy lila színben úszó konyhánk legyen tetőtől-talpig. Próbáld ki, játssz a színekkel: például a fehér tökéletes kiegészítője a mélylila.

2. Lila fal? Naná!

Ha egyáltalán nem szeretnéd felborítani a konyha rendjét, de benned van a kisördög, akkor a következőt teheted: fesd be az egyik falat mélylilára. Meglátod, az egész helyiség új arcát mutatja majd.

3. Légy merész!

Igen, itt még egy szuper példa arra, hogy a világos fa padló és bútorok mellé, mennyire jól megy a levendula lila. Ne féljünk ezt a színt használni a konyhában!

4. Fal és kiegészítők helyett….

Ha valaki igazán lila szín függő, gondolhat egy nagyot: a mélylila konyhabútor modern, letisztult eleganciát sugároz, mindenfajta giccs-érzet nélkül. Nagy kedvencünk ez a variáció.

Ezeket olvastad már?

via ElleDecor

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!