Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukormentes muffinok a hétvégére

Számomra a muffinok legfőbb értéke, hogy gyorsan, egyszerűen összedobhatók. Gyűjtöttem most nektek 8 db cukormentes változatot, próbáljátok ki őket a hétvégén uzsonnára!

Bár a muffinok nem tekinthetők a gasztronómia csúcsának, szerintem mégis van helyük az étrendben. Sütési szárnypróbálgatásaim annak idején velük kezdődtek, és pl. ha a gyerekekkel szeretnék valami együtt készíteni, ma is gyakran nyúlok a muffinreceptekhez. Nagyon egyszerűen, és rendkívül változatosan elkészíthetőek, semmi extra tudást nem igényelnek, és fél óra alatt készen vannak előkészítéssel-sütéssel együtt. Lehet őket édes vagy sós változatban is készíteni – ízlés és alkalom szerint.

Most kiválogattam nektek a NoSalty kínálatából 8 db, cukor hozzáadása nélkül elkészíthető muffinreceptet adagonként kevesebb, mint 250 kcal energiatartalommal. Próbáljátok ki őket!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vmzsuzsa
vmzsuzsa Tue, 2014-09-23 19:35

Kedves Judit! Köszönöm ezt a gyüjteményt. Mindig szerettem volna muffint készíteni, de magas CH tartalom (liszt) miatt nem tudtam, mivel cukorbeteg van a családban. Igy már én is beléphetek a muffin készítők táborába. Köszönettel Zsuzsa.