Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukorsokk és zsírbomba, ezeket eszi Donald Trump

Cukorsokk és zsírtömeg, nagyjából így lehetne jellemezni az amerikai elnök egy napi menüjét. Donald Trump étkezési szokásait olvasva mi is egészen megdöbbentünk.
Donald Trump étkezési szokásairól valószínűleg könyve lehetne írni, az amerikai elnök étrendje ugyanis nagyon érdekes, és tele van ellentmondásokkal. Míg a világ egyik legbefolyásosabb embere kerüli például az alkoholt és nem eszi meg a pizza szélét, addig a pletykák szerint irgalmatlan mennyiségű kólát és édességet eszik meg.
 
 

Íme a 45. amerikai elnök kedvenc fogásainak listája. 

 

Bacon és tojás amerikai köntösben

Trump elmondása szerint csak ritkán reggelizik, de amikor van ideje, bacont és tojást eszik, az előbbit közepesen átsütve, utóbbit pedig jól átsütve. 

A 2016-os választási kampány során az akkor még csak elnökjelölt Trump rendszeresen a McDonald's-ban is kapható tojásos McMuffint választotta reggeli gyanánt, egyes elmondások szerint egyszer Trump egyik testőrjének egy repülőtérről kellett kirohannia a közeli mekibe, hogy az elnök megkaphassa reggeli betevőjét. 

Diétás kóla

Az amerikai elnök nem iszik sem kávét, sem pedig teát, diétás kólából azonban annál többet, Trump ugyanis nagyon kedveli a szénsavas üdítőitalokat. A New York Times szerint az elnök nagyjából egy tucat kólát iszik meg NAPONTA. 

Sőt egyes pletykák szerint Trump íróasztalán van egy különleges piros gomb is, amit megnyomva az elnöknek azonnal hoz valamelyik komornyikja egy doboz friss diétás kólát. 

Steak

A steak úgy a jó, ha szinte kettétöri a tányért – ezt állítja az elnök egykori komornyikja. 

KFC

Szintén a 2016-os kampány idején posztolt az elnökjelölt egy képet arról, ahogy egy magánrepülőn a világszerte ismert KFC kosarának tartalmát majszolja. Az elnök sokszor fogyaszt gyorséttermi fogásokat utazásai során, bár a legutóbbi hírek szerint Trump már jó útra tért, és az elnöki repülőn már csak olyan egészséges ételeket fogyaszt, mint az ízletes és laktató uborkasaláta, sült lazac és citromos torta, csak és kizárólag az egészséges táplálkozás jegyében. 
 

Vagdalt

 
Egy 2010-ben megjelent nyilatkozat szerint Trump nővére, Maryanne vagdalttal lepte meg testvérét 64. születésnapján. A kedvenc vagdalt még évekkel ezelőtt akkor kapott igazán nagy nyilvánosságot, amikor Martha Stewart műsorában az akkor még befolyásos üzletemberként aposztrofált Donald és felesége, Melania készítették el kedvenc ételüket (bár az előbbi inkább csak állt és csendben hallgatta, hogyan beszélik ki az asszonyok a férfi étkezési szokásait). Melania Trump akkoriban úgy mesélte, férje nem igazán eszik zöldségeket, annál jobban kedveli viszont a húsokat, a tengeri halakat, a rákot és a garnélát. 
 

McDonald's

Szintén az amerikai elnök valamikori beosztottjai meséltek arról, milyen mennyiségben fogyaszt gyorséttermi ételeket. Trump általában két Big Mac-et, két Filet-o-Fish-t és egy nagy csokis shake-et kér magának, ezzel mintegy 2430 kalóriát magába tömve egyetlen étkezés alatt. 
 
Ha nem a fentebb olvasható menüt kéri, gyorsan bekap két sajtos McRoyalt és egy nagy sültkrumplit – nyilatkozta a Politico magazinnak Trump egyik beosztottja a 2016-os elnöki kampány során.
 
 
Donald Trump egyszer igencsak őszinte nyilatkozatot tett arról, miért is szereti ennyire a közismert gyorsétteremláncokat.
 

,,Egy rossz hamburger, és elpusztíthatod a McDonald's-ot. Egy rossz hamburger a Wendy's-ben vagy bárhol máshol, és rögtön elintézik maguknak, hogy kikerüljenek az üzleti életből. Szeretem a rendet és a tisztaságot, éppen ezért megyek inkább egy olyan helyre, ahol tudom, honnan származnak az alapanyagok mint egy olyan helyre, ahol ki tudja, mit raknak bele az ételbe." 

 

Pizza

 
Nem csak ez az 1995-ös reklám árulkodik arról, mennyire szereti Trump a pizzát. A híres Air Force One gépen régebben mindig kellett, hogy legyen kínálat a Pizza Hut, a McDonald's, a KFC és Coca Cola termékeiből. A reklámban Trump rögtön a pizza szélével kezdi, a valóságban azonban csak a megkent részeket eszi meg. 
 
Amint az a felsoroltak alapján kiderül, az amerikai elnök egyáltalán nem veti meg az olajjal és cukorral bőven megdobott ételeket, a felsorolást így valószínűleg még sokáig lehetne folytatni. 
 

Az elnök éléskamrájában mindig kell hogy legyen Lay's chips és Oreo keksz, valamint ott van a kedvencek között a csokitorta és a cseresznyés-vaníliás fagylalt. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via insider

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!