Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

David Beckham és Gordon Ramsay elképesztő dologra készülnek

Gordon Ramsay és David Beckham nem csak régóta jó barátok, de az elmúlt években több üzleti projektet is közösen vittek, most pedig közös szálloda alapításán gondolkodnak. 
Sőt, a gondolatokat már tettek is követik, a mostani tervek alapján ugyanis 2021-ben Beckham és Ramsay megnyitják első saját, London témájú resort szállodájukat, amelyben olyan ikonikus helyek jelennek majd meg, mint a Big Ben és a Westminster-palota. A szálloda a távoli Makaóban nyílik meg, és annyi biztos, hogy a két híresség rengeteg izgalmas, látványos és finom attrakcióval vonzza majd be a látogatókat a különleges hotelbe. 
 
 
A The Londoner névre keresztelt resortnak már saját Instagram oldala is van, amelyen néhány fotó és videó árulkodik arról, mire lehet számítani az angliai fővárosról mintázott szállodában: az ikonokus telefonfülkék, piros double decker buszok, fekete taxik és természetesen pubok, ezek mind feltűnnek majd, a különböző helyiségek pedig London híres helyeit fogják mintázni – erről sajnos azonban még nem közöltek hivatalos látványterveket. 
 
A két híres befektető természetesen aktívan részt vesz az építési munkálatokban, David Beckham például két emelet teljes dizájnját tervezi meg, mely „tükrözi a brit formatervezés legjavát, valamint David Beckham egyedi stílusát és kifinomultságát is” – írja a delish.com. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Londoner Macao (@the_londoner_macao) által megosztott bejegyzés,

 
Ha pedig a konyháról, és a legismertebb angol ételekről van szó, természetesen Gordon Ramsay kezében van az irányítás. A szállodához tartozó étterem és gasztropub konyháját természetesen a Michelin-csillagos séf viszi majd, a bárban az igazi angol sörök mellett széles borválaszték és különleges koktélok várják majd a közönséget, az ételek pedig jól párosíthatóak lesznek majd a karakteres alkoholos italokkal együtt: a klasszikus fish and chips mellett Sheperd's pie (magyarul leginkább pársztorpite), kolbásztálak és más ismert, angolos fogások lesznek rendelhetőek. 
 
A megnyitóig két évet még biztosan kell várni, a két angol hírességet ismerve azonban biztos nagy felhajtás lesz majd a megnyitó körül. 
 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!