Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ebben a hotelben mindent, de tényleg mindent szénhidrát borít - beköltöznél?

Mostantól kenyerek között, pékárukkal magunk körül is álomra hajthatjuk a fejünket a kenyér témájú hotel-lakosztályban. A dolog elég megdöbbentő, főként a képeket látva!

Az utazás szerelmeseinek egyre inkább fontos a kényelem és az elhelyezkedés mellett az is, hogy valami igazán menő és különleges helyen hajtsák álomra a fejüket. A szolgáltatók épp ezért egészen extrém megoldások felé is elkezdtek nyitni, vegyük például a korábban már bemutatott Nutella hotelt, ahol mindent, de tényleg mindent a híres csokis krémre utaló dekor borított. Nos, most a szénhidrát nagy rajongóira gondoltak, ugyanis itt a Bread & Breakfast lakosztály, ahol a kenyeret emelik elképesztő magaslatokba. 

A Refinery Hotel több, mint „laktató”, tágas lakosztálya a nevéhez hűen mindenhol egy kis pékárut tol az arcunkba. A belsőépítészek nem gondolkodtak kicsiben, itt bizony nemcsak a kenyérmintás tapéta, vagy a fürdőajtók és lakberendezési kiegészítők mintája repít a croissant-ok és fánkok világába, hanem valóban ehető termékek veszik körül a  vendégeket.

Az itt töltött időt úgy kell elképzelni, hogy akár az ágyban fekszünk, mindig lesz kéznél az éjjeliszekrényen egy ínycsiklandó töltött fánk, de ha épp tévézünk, csak el kell emelnünk magunk mellől egy fincsi fahéjas tekercset. Még zuhanyzás közben is lehet csipegetni! Elér őrülten hangzik a dolog, az egyszer biztos!

Ha egy percig is azt feltételeznénk, hogy holmi száradt zsemlék és kiflik között kell tengetnünk az időt, mindenkit megnyugtatnak a tulajdonosok, ugyanis minden áldott nap friss pékáruk özönlik el a helyiségeket, és illatukkal hatják át az egyes tereket. Még ezt is tudják fokozni, a cukros sokk mellé 100 dollárnyi kredit is jár pluszban, amiért hamburgert és chipset is lehet kérni, ha nem lenne elég az étel odabent. Elég durva pazarlásnak hangzik, ti mit gondoltok?

Ezeket olvastad már?


Címlapkép és via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!